پایگاه خبری تحلیلی دزمهراب

آقای سعید قاسمی مردم دزفول خیلی غیرتی هستند!

بسم الله

به گزارش دزمهراب وبلاگ تاملات در باره سخنان سردار قاسمی و سوء برداشت های احتمالی از سخنان ایشان نوشت:

دزفولی ها کم ادعا هستند و پرکار… این عادت بسیاری از مردمان ایران است.

بسیار هم، غیرتی هستند.

وبلاگ «الف دزفول» یکی از مظاهر این خصلت است.

علی موجودی نویسنده وبلاگ با پرچم ثبت و نشر حماسه رزمندگان و مردم دزفول وارد کارزار فضای مجازی شده و توانسته با مدد روح مطهر شهدا و همراهی مخاطبانش قله های دست نایافتنی را فتح کند. تجربه «الف-دزفول» می گوید، با کمترین امکانات ولی با تعصب می توان در جهت نشر معارف دفاع مقدس شهر حماسه ها گام های مؤثری برداشت.

«الف-دزفول» چند حرف اصلی دارد، یکی اینکه:  آهای رزمندگان قدیمی، فکری به حال تاریخ نانوشته حماسه آفرینان شیرمردان و شیرزنان دزفولی کنید.

دوم اینکه آهای دستگاه های فرهنگی کم کار و پرادعای فرهنگی کشور و شهر چرا برای ثبت و نشر میراث گرانبهای شهدا و ایثارگران و مردم شهرستان های کشور خود را به خواب زده اید.

یکی از حماسه های کمتر شنیده شده مردم دزفول
آقای سعید قاسمی می گوید: مردم دزفول وقتی عقب نشینی نظامیان را به صورت برهنه و بدون سلاح می بینند، مانع فرار آنها می شوند و غیرتی شده می گویند در صورتی آنها را می پوشانند که سلاح جامانده شان را به مردم بدهند تا آنها مقاومت بکنند.

شاید برخی در باب حضور نیروهای مردمی دزفول از پاوه سال 58 تا خطوط مقدم عملیات فتح المبین و سرکوب مجاهدین خلق در شهرهای مختلف استان خوزستان به توسط مردم عادی و جوانان انقلابی شهر مطالبی را شنیده باشد.

اما این بار صحنه تاریخی جدیدی از حماسه مردم دزفول در میان است.

کسی برایمان نگفته بود که بعد از هشت سال جنگ و تخریب، آنها از پذیرش قطع نامه جشن نگرفتند .

بلکه در برابر کسانی که از برابر دشمن گریخته اند غیرتی شده اند و آنها را به خاطر ترک سنگرشان تحقیر و ملامت کرده اند.

حاج سعید قاسمی یکی از رزمندگان دلاور هشت سال دفاع مقدس و یکی از چهره های شاخص نشر معارف اسلامی و انقلابی امام خمینی در سخنرانی هایی که در باب قطع نامه 598 داشته اند، پرده ای از حماسه مردم دزفول را به بنده نشان داد:

وقتی قطع نامه پذیرفته شد، عراق به فاصله یکی دو روز دوباره به مرزهای غربی ایران حمله کرد. کسانی که خطوط تماس با عراق را تحویل گرفته بودند، چنان از معرکه گریختند که فرصت پوشیدن لباس های رسمی و برداشتن سلاح خود را نداشتند… زمانی که اینها با آن وضع نزار به شهرهای مقدم جنگ «دزفول و اندیمشک» رسیدند مردم جلوی آنها را گرفته و اجازه عبورشان را نمی دادند و آنها را به دلیل جانهادن سلاح هایشان سرزنش می کردند و خواستار تحویل سلاحشان به مردم بودند تا به آنها لباسی برای برگشتن به شهرشان بدهند…

آقای موجودی نویسنده وبلاگ «الف_دزفول» به کلیپی از سخنرانی حاج سعید قاسمی مربوط به مراسم عاشورای حسینی -امسال یا سال گذشته در فکه- برخورده که این خاطره به صورت نیم خورده و موجز  مرور می شود؛ ولی حاج علی آقا برداشت دیگری کرده است. یعنی دقیقا برعکس برداشت کرده، که، مردم دزفول متهم به بزدلی شده اند و تاریخ شان تحریف شده است. (+)

این علی موجودی دزفولی غیرتی است. همین قدر ابهام در سخنان شما را هم نتوانسته تحمل کند و به سرعت دست به قلم برده است. البته این وسط رسانه هایی که جزو مهمترین دغدغه شان برگزاری کنسرت موسیقی و دعوت از دلقک ها و اجرای جنگ شادی در  شهرستان است، پرچم دفاع از میراث حماسی مردم دزفول برداشته اند و دنیای وایبر و واتس آپ عجول هم به کمک آمده اند و این خبط و سهو را یک کلاغ چهل کلاغ می کنند.

کامنت بنده در وبلاگ الف دزفول: تعصب حضرتعالی نسبت به حماسه های مردم دزفول ستودنی است. نارضایتی شما نسبت به ثبت یک سویه شهرهای بزرگ و کم کاری دستگاه های فرهنگی و رزمندگان دفاع مقدس در ثبت حماسه مردم دزفول ستودنی است. اما عجله بعضی وقت ها باعث خوشحالی کسانی شده که نسبتش با دفاع مقدس روشن است.

تاملات

 

همچنین دکتر وحید یامین پور نیز در واکنش به سخنان سردار قاسمی یادداشتی در فضای مجازی انتشار دادند:

در دفاع از سردار رنج کشیده ی دفاع مقدس

سعید قاسمی را بسیاری می شناسد. سرداری که اخلاص و همت او زبانزد است. چه دوران جنگ و چه پس از آن. آنچنان که شهید سید مرتضی آوینی را شیفته او کزده بود. شهید آوینی از مجاهدت های سعید قاسمی در عملیات مرصاد فیلم مستندی ساخت به نام “آقا سعید” که جوانان انقلابی را بیش از پیش به سردار شجاع مان علاقمند کرد.

سردارقاسمی بارها در سخنرانی ها از دزفول و دزفولی ها تمجید کرده و بسیاری از دوستان او هم همین جوانان انقلابی دزفولی هستند.

برداشتی از سخنان این سردار عزیز شده بدترین برداشتی است که می توان کرد و در واقع تحریف منظور و مقصود ایشان است. متن سخنان سردار قاسمی متوجه سربازان فراری است و واجد طعنه و شماتت علیه مردم شریف دزفول نیست. دزفولی های غیور به فراری های می گفتند حالا که از جنگ فرار می کنید در ازای این لباس ها اسلحه های تان را بدهید تا ما از کشور دفاع کنیم.

حتما سردار قاسمی هم با شنیدن برداشت اشتباهی که از سخنان شده متعجب خواهد شد.

مقصود بنده از نوشتن این متن دفاع از یک رزمنده ی حقیقی و انقلابی و البته دفاع از آبروی دزفول بود؛ چرا که حمله به این و آن با دلایل واهی ما را در مظان قوم پرستی جاهلانه قرار می دهید.

اخبار مرتبط