پایگاه خبری تحلیلی دزمهراب

آیت الله کعبی از پیگیری آب و هوای استان میگوید

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: ‌دادستان کل کشور در خصوص وضعیت آب‌ و‌ هوای خوزستان ‌‌گزارش ‌خواست.
به گزارش رجانیوز، آیت‌الله عباس کعبی شامگاه چهارشنبه در نخستین یادواره شهدای مدافع حرم که در تالار طلائیه اداره آموزش و پرورش ناحیه ۴ اهواز برگزار شد اظهار کرد: انقلاب اسلامی در امتداد واقعه غدیر و عاشورا و بر پایه فرهنگ انتظار شکل گرفته و نقطه آغازی برای فرهنگ اسلامی به رهبری الهی است.
وی اضافه کرد: انقلاب اسلامی ترکیبی از عقلانیت و معنویت است که همه آن در آموزش و پرورش کاربرد دارد، اما نبود هر کدام بدون دیگری باعث وجود مشکلاتی می‌شود.
به گزارش فارس، منتخب مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: «جمهوری اسلامی» در دو کلمه خلاصه می‌شود که با راهبری امام راحل و مقام معظم رهبری امروز به یک قدرت در منطقه تبدیل شده است.
کعبی خاطرنشان کرد: پیام شهیدان مدافع حرم در سال فرهنگ و اقتصاد با عزم ملی و مدیریت جهادی این است که همه ما با عزم و اراده الهی و با مدیریت جهادی باید مسیر آنها را دنبال کنیم، در صورتی که شهیدان الگو قرار گیرند همه باورها و ارزش‌ها احیا می‌شوند.
139111180000854
وی عنوان کرد: هر کدام از شهیدان مدافع حرم از لحاظ خودباوری، دین‌شناسی، ولایت‌پذیری و ابتکار اسوه و الگوی ما هستند و مکتب این شهیدان باید در آموزش و پرورش به دانش‌آموزان آموزش داده شود.
کعبی همچنین گفت: خوزستان همچنان در حال دفاع است و شهیدان این خطه همچنان از کربلا و سوریه می‌آیند که این موضوع، عمق ولایت و ارادت خوزستان به ولایت را نشان می‌دهد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه کم کردن از سختی‌های مردم خوزستان یک حق اولیه بوده که بعد از دستور ویژه مقام معظم رهبری اقداماتی صورت گرفت و بودجه‌ای برای رفع این موضوع نیز تخصیص داده شد ادامه داد: اگر در سطح ملی کم‌کاری‌هایی در اثر تخریب محیط زیست و اکوسیستم خوزستان انجام شده باید عوامل این عمل غیرمدبرانه پاسخگو باشند. بر اساس صحبتی که با دادستان کل کشور صورت گرفته مقرر شده که یک گزارش عملی صحیح و شفاهی در خصوص وضعیت آب و هوا تهیه شود.

اخبار مرتبط