به گزارش دزمهراب اولین کارگاه آموزشی موسسه مهراب دزفول روز پنجشنبه و با حضور جوانان علاقه مند دزفولی در ساختمان بسیج دانش آموزی برگزار گردید. این کارگاه آموزشی شامل سه کلاس دوساعته می شد که از صبح پنجشنبه آغاز شده و تا عصر ادامه پیدا کرد و موضوع این کارگاه «فن بیان و مهارت های سخنوری» بود. دکتر محمدرضا سنگری استاد این کارگاه بودند. در پایان اسامی حاضران در این کارگاه جهت اعطای گواهینامه پایان دوره از طرف موسسه فرهنگی مهراب شهرستان دزفول گردآوری شد.
دکتر سنگری در این کارگاه پس از ارائه هر یک از مباحث خود به علاقه مندان اجازه ارائه بحث با موضوعات دلخواه می دادند و سپس ایشان و حضار در رابطه ویژگی های مثبت و منفی این سخنوری ها به تبادل نظر می پرداختند.
شما می توانید گزارش تصویری دزمهراب را از اولین کارگاه آموزشی موسسه مهراب مشاهده بفرمایید:
لازم به ذکر است که کلاس آموزشی بعدی، در روز پنجشنبه 15 بهمن ماه با موضوع «رصدو تحلیل تقابل ایران و نظام سلطه؛ در سه سطح: داخلی،کشورهای مسلمان و بین الملل» برگزار خواهد شد. استاد این کلاس آقای دکتر مجید بذارفکن می باشند.
ایشان متولد 1360 دزفول و دانشآموخته کارشناسی ارشد «معارف اسلامی و علوم سیاسی» (دانشگاه امام صادق علیه السلام) و دکتری «تدریس انقلاب اسلامی» است. بذرافکن همچنین کارشناس مرکز اسناد انقلاب اسلامی بوده و تدریس «انقلاب اسلامی» در دانشگاه از فعالیتهای اوست. علاقه مندان جهت ثبت نام در این کلاس نام و نام خوانوادگی و سن خود را شماره ی 09210869612 پیامک کنند.









