پایگاه خبری تحلیلی دزمهراب

بارگاه جعفر طیار به آتش کشیده شد / تهدید به نبش مزار حضرت زینب / حوزه های علمیه تعطیل شدند

ه گزارش فرهنگ نیوز، صدها تن از تندرو‌های تکفیری در استان الکرک در جنوب اردن با حمله به مقبره جعفربن‌ابیطالب (جعفر طیار) مقبره ایشان را به آتش کشیدند.

بنابر این گزارش، جسد «حجر بن عدی» هنوز سالم بوده و تروریست‌ها، پیکر وی را به مکانی نامعلوم منتقل کرده‌اند.

آرامگاه جعفر بن ابی‌طالب معروف به جعفر طیار، در منطقه “المزار” در استان کرک واقع در جنوب اردن قرار دارد و برای فرقه اسماعیلی که یکی از فرقه‌های شیعی است، اهمیت خاصی دارد.

در حالی که تجاوزها و اهانت‌های پیاپی به مقدسات اسلامی و قبور اولیاء الله از سوی وهابی‌ها خشم جهان اسلام را برانگیخته است، مقامات اردن در قبال این اهانت به آرامگاه جعفر بن ابی طالب، سکوت کرده و رسانه‌های این کشور نیز از انتشار این خبر خودداری کرده‌اند.

* یکی از عناصر وهابی گروهک تروریستی موسوم به “ارتش آزاد سوریه” با انتشار تصاویر جدیدی از این اقدام وقیحانه، تهدید کرد که بزودی مشابه همین کار را با مزار حضرت زینب(ع) و حضرت رقیه(ع) نیز انجام خواهند داد.

* این تروریست عضو گروهک ارتش آزاد، در توضیح تصاویری که در فیسبوک خود منتشر کرده، با کمال وقاحت، این گونه نوشته است: «ببین فرزندان خمینی و ایرانی ها الآن چه حالی دارند وقتی می بینند که چه بلایی بر سر قبور روافض(شیعیان) آورده ایم اما نمی دانند که بزودی همین کار را با بقیه قبور آنان هم خواهیم کرد و بزودی سراغ قبر سیده زینب و رقیه هم می رویم و پیکر آنان را هم از خاک بیرون می کشیم و سرهای بت های آنان را خرد می کنیم و از بین می بریم.»

* وی در زیرنویس عکس دیگر هم می نویسد: «ما تا کنون از دفاع از عایشه هم واهمه داشتیم اما این روزها به قدری مقتدر شده ایم که مزارهای شان را هم نابود می کنیم و قبور طواغیت آنان را ویران می کنیم و می بینید که هیچ اتفاقی هم برای مان نیفتاده است.»

* این تروریست سلفی در توضیح عکس سوم هم نوشته است: اینجا [حرم حجر بن عدی]، مکانی شده بود برای شیعیان که به اینجا می آمدند و به سر و سینه خود می زدند و از صاحب این قبر، بیش از خداوند پروا داشتند و به جای خدا، او را عبادت می کردند.»

* همچنین در پی جنایت تروریست های مورد حمایت ائتلاف عربی ـ غربی و ترکیه در ترکیه و تخریب و نبش قبر صحابی جلیل الاقدر رسول گرامی اسلام و یار باوفای امیر المومنین علی (ع) جناب حجر بن عدی کندی ، حوزه های علمیه ایران و عراق امروز دروس و فعالیت های علمی خود را در اعتراض به این اقدام شنیع تروریست های جنایتکار تعطیل کردند .

* مدیریت حوزه های علمیه قم در اطلاعیه‎ای اعلام کرد: حسب نظر مراجع عظام تقلید، دروس حوزه های علمیه سراسر کشور در اعتراض به هتک حرمت صحابی ارجمند حضرت امیرالمومنین(ع) حجربن عدی امروز شنبه ۱۴ اردیبهشت ماه تعطیل است.

حجر بن عدی در سال ۵۱ به همراه پسرش و تعدادی دیگر از صحابه توسط معاویه بن ابی سفیان به شهادت رسید. وی از یاران امام علی(ع) و فرمانده سپاه ایشان در جنگ نهروان علیه خوارج بود.

گروه تروریستی النصره وابسته به سازمان القاعده با صدور بیانیه‌ای‌ در فیس بوک مسئولیت حمله به آرامگاه «حجر بن عدی» را بر عهده گرفته است و اعلام کرده که به این گونه اقدامات خود ادامه خواهد داد.

اخبار مرتبط