۱۸ام، اردیبهشت ۱۳۹۸
پایگاه خبری تحلیلی دزمهراب
اخبار دزفول، خوزستان، جهان
Dezmehrab.ir
زمان انتشار: ۱۸ ام اردیبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۲:۵۱ ب.ظ | کد خبر: 55711  

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دزفول با اشاره به آغاز طرح ضیافت رمضان گفت: بازرسی از اصناف شهرستان دزفول در آستانه ماه مبارک رمضان تشدید شده است.

به گزارش دزمهراب از ایرنا مهراب عبدالهی روز یکشنبه در نشست هماهنگی اجرای طرح ضیافت رمضان در محل اداره صنعت، معدن و تجارت دزفول افزود: تامین کالاهای اساسی بر اساس قانون برعهده وزارت جهاد کشاورزی و نظارت بر نحوه توزیع برعهده وزارت صنعت و اتاق اصناف است.
وی عدم ورود اتحادیه ها درخصوص کنترل بازار را یکی از مشکلات موجود دانست و گفت: اگر اتحادیه ها ورود کنند وقت کمتری صرف نظارت و کنترل ها خواهد شد.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دزفول بر ضرورت برگزاری نمایشگاه ضیافت رمضان در دهه نخست رمضان تاکید کرد و افزود: باید از بازرسان به صورت هدفمند و برنامه ریزی شده استفاده شود و برای ارائه خدمات بهتر و با کیفیت بازرسی ها ۲ برابر شوند.
وی به واحدهای عرضه پوشاک، مواد غذایی و پروتئینی مهلت یک هفته ای برای نصب برچسب قیمت داد و اظهار داشت: درج قیمت از حقوق اولیه شهروندان است و واحدهای متخلف در این زمینه به تعزیرات حکومتی معرفی می شوند.
محمد اسماعیل شیخ رئیس اداره استاندارد شهرستان دزفول نیز در این نشست با بیان اینکه مواد غذایی برای عرضه در بازار باید نشان استاندارد داشته باشند، گفت: آمادگی لازم برای بازرسی از مواد غذایی و خوراکی در ماه رمضان وجود دارد.

** ۸۵ صنف متخلف به تعزیرات حکومتی دزفول معرفی شدند
مدیر بازرسی اتاق اصناف دزفول نیز گفت: یکهزار و ۴۵۰ گشت بازرسی در اسفندماه و فروردین ماه در سطح اصناف شهرستان دزفول انجام شد که در این بازرسی ها ۸۵ پرونده تخلف به تعزیرات حکومتی معرفی شد.
امین نورآبادی افزود: حدود ۱۱۰ تذکر نیز به اصناف متخلف داده شد، اکنون نیز تمرکز ویژه ای روی اقلام موردنیاز مردم از جمله حبوبات، مرغ، گوشت، میوه و برنج در ماه مبارک رمضان خواهد شد.
وی اضافه کرد: گشت های ویژه رمضان از دیروز توسط بازرسان اصناف دزفول آغاز شده است که امیدواریم شاهد تخلفی در بازار نباشیم.
کارشناس مرکز بهداشت شهرستان دزفول نیز با اشاره به رونق گرفتن برخی مشاغل در ماه مبارک رمضان گفت: متاسفانه شاهد تهیه مواد غذایی و شیرینی (زولبیا و بامیا) در محل های غیراستاندارد هستیم که باید بازدیدهای مشترکی برای جلوگیری از فعالیت آنها صورت گیرد.
غلامحسین اوسپید افزود: برخی رستوران های بیرون بر در فضایی غیراستاندارد اقدام به پخت غذا می کنند و مسئولان برگزاری آئین های احیا در فضایی نامناسب اقدام به پخت نذری می کنند که ضروری است قبل از آغاز پخت محل های مورد نظر بازرسی شوند.
وی بر ضرورت کنترل آب آشامیدنی در این ماه تاکید کرد و گفت: ۳۰ کارشناس بهداشتی در سطح شهر و ۳۰ کارشناس بهداشتی در سطح روستاهای دزفول در ماه مبارک رمضان فعال خواهند بود و از اماکن عمومی از جمله مساجد و اماکن طبخ غذا بازرسی خواهند کرد.
رئیس اداره اماکن شهرستان دزفول نیز اظهار داشت: گشت های انتظامی در ۲ نوبت صبح و عصر در دزفول فعال خواهند بود و اغذیه فروشی ها تا یک ساعت قبل از افطار اجازه فعالیت نخواهند داشت.
غلامحسین عیدیان افزود: قلیان سراها و کافی شاپ ها تحت هیچ شرایطی در ماه مبارک رمضان اجازه ارائه خدمات نخواهند داشت و اغذیه فروشی ها نیز اجازه روشن کردن فر و عرضه غذای گرم را ندارند.
وی گفت: رستوران ها، چلوکبابی ها و ساندویجی ها به غیر از اماکنی که امکان مسافر و بیمار هست اجازه ارائه خدمات ندارند ضمن اینکه این مراکز با شرط استتار اجازه عرضه غذای سرد دارند.
وی افزود: کافی شاپ های موجود در هایپرمارکت ها و فروشگاه های زنجیره ای نیز اجازه فعالیت در ماه مبارک رمضان را نخواهند داشت

ارسال نظر

     


-->