17th، فوریه 2014
پایگاه خبری تحلیلی دزمهراب
اخبار دزفول، خوزستان، جهان
Dezmehrab.ir
زمان انتشار: 17 th فوریه 2014 ساعت 10:19 ق.ظ | کد خبر: 11916  

معاون ناشران واعضای شرکت بورس اوراق بهادار تهران از راه اندازی تالار منطقه ای بورس اوراق بهادار در شهرستان دزفول خبر داد.

 امیر حمزه مالمیر  گفت: با توجه به درخواست نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی در خصوص راه اندازی تالار منطقه ای بورس در شهرستان دزفول، حضور یافته و نقاط پیشنهادی برای راه اندازی این تالار بررسی شد.

معاون ناشران واعضای شرکت بورس اوراق بهادار تهران اظهار کرد:یک نقطه پیشنهادی برای راه اندازی این تالار مناسب ارزیابی شد که در صورت توافق صورت گرفته کار اجرایی راه اندازی تالار منطقه ای بورس در دزفول آغاز خواهد شد.

مالمیر با اشاره به ظرفیت های سپرده گذاری وسرمایه گذاری در شهرستان دزفول گفت:برای نخستین بار تالار منطقه ای بورس در یک شهرستان راه اندازی خواهد شد که امیدواریم در توسعه فرهنگ سهام و سهامداری موثر باشد.

وی همچنین اظهار امیدواری کرد با راه اندازی این تالار مردم بتوانند با سرمایه گذاری در بورس آشنا و منابع مالی با کمک مردم تامین شود.

1111112222334567899999999999999987654

ارسال نظر

     


-->