ˈمهدیه توکلیˈ در نشست خبری در جمع خبرنگاران با اشاره به شعار امسال هفته سلامت با عنوان ˈ یک عمر سلامتی با خود مراقبتی ˈ افزود:65 تا 85 درصد حوادث با خود مراقبتی قابل پیشگیری اند
وی همچنین در ادامه تصریح نمود: طبق بررسی بعمل آمده در سال گذشته 776 مورد کاهش شنوایی در حوزه کاری دانشگاه علوم پزشکی دزفول شناسایی شده که ناشی از حوادث کار بوده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول بیماریهای قلبی عروقی ، حوادث و سرطان را سه عامل مرگ و میر در قرن اخیر برشمرد و گفت: سالانه 90 هزار نفر در ایران به سرطان مبتلا می شوند که با تغییر سبک زندگی ، پرهیز از مصرف الکل و استعمال دخانیات و کاهش مصرف نوشابه گازدار ؛ فست فود و سوسیس و کالباس می توان از ابتلا به این بیماری جلوگیری نمود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان دزفول قرن اخیر را قرن اپیدمی بیماریهای غیر واگیر عنوان کرد و افزود: 40 درصد سرطان ها قابل پیشگیری است.
وی سرطان معده را کشنده ترین نوع سرطان بیان کرد و گفت:عامل بیماری های قلبی و عروقی نیز ، فشار خون بالا ، دیابت ، چاقی و اضافه وزن می باشد که تاثیر مستقیم در بیماریهای قلبی و عروقی و نیز سکته مغزی دارند.
مهدیه توکلی با اشاره به هفته سلامت از یکم تا هفتم اردیبهشت ماه اظهار کرد: معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی دزفول در راستای شعار امسال هفته سلامت برنامه های متنوعی را برای تشویق مردم به خود مراقبتی تدارک دیده که در سطح مدارس ، کارخانجات ، دانشگاهها و سایر بخش ها برای مردم برگزار می شود.
مسوولان دزفول وجود بیش از 200 هزار دستگاه موتور سیکلت در این شهرستان را تایید کرده و آنرا مشکلی برای ترافیک این شهر می دانند.
تردد در پیاده رو ، انجام حرکات نمایشی ، بی توجهی به قوانین و عبور از چراغ قرمز و آلودگی صوتی از جمله مشکلات ایجاد شده توسط موتور سواران در دزفول می باشد.
اکثر رانندگان موتورسیکلت در دزفول از کلاه ایمنی استفاده نمی کنند.
ایرنا