پایگاه خبری تحلیلی دزمهراب

ترک اعتیاد به روش سم‌زدایی بدون مصرف دارو در دزفول

ترک اعتیاد به روش سم‌زدایی بدون مصرف دارو در دزفول

جولایی نژاد: به نظر بنده اولین گام برای درمان فرد مبتلا به اعتیاد سم زدایی به روش بستری بدون استفاده از دارو هست. در این مرکز ما با به کارگیری درست ترین روش های علمی و دانش روز اقدام به سم زدایی بیماران می کنیم.

به گزارش دزمهراب همگی آن را به اسم بلای خانمان سوز می شناسیم درست مثل یک جرقه ی کوچک که ممکن است یک باره مزرعه ای سبز و خرم را به آتش بکشاند و هیچ چیز جز سیاهی و تباهی به جا نگذارد. سال هاست که با آن درگیریم و کودکانمان به خاطر وجود این ماده ی مهلک رنج ها می کشند و چه بسیار خانواده هایی بودند که از هم پاشیدند اما همچنان بازارش داغ است و با وجود اطلاع رسانی های مختلف هنوز قربانی می گیرد و چه سخت و جانکاه است که همنوعانمان با دست خودشان در این منجلاب سیاه گرفتار می شوند منجلابی عمیق به اسم مواد مخدر که فقط و فقط راه سقوط را به تو نشان می دهد.

اگر با این مشکل دست و پنجه نرم می کنید و یا در خانواده و دوستان کسی را می شناسید که به این درد گرفتار شده است پیشنهاد می کنم تا پایان همراه ما باشید و این گفتگو را بخوانید. راستی اگر هم دارای فرزندی نوجوان یا جوان هستید خواندن این متن را حتما به شما توصیه می کنیم.
گفتگویی را ترتیب داده ایم با آقای آرمین جولایی نژاد کارشناس ارشد روان شناسی، عضو انجمن روان شناسی ایران و مسئول مرکز اقامتی میان مدت درمان اعتیاد روز نو که در ادامه تقدیم حضورتان می شود.
لطفا درباره ی این مرکز توضیحاتی ارائه دهید
این اولین مرکز درمان اعتیاد در دزفول هست که توانسته طبق پروتکل جدید بهزیستی مجوز بگیرد.

در پروتکل قدیم بهزیستی به فردی که قبلا اعتیاد داشته و حالا ترک کرده و چیزی حدود ۵ سال از این جریان گذشته مجوز تاسیس مرکز درمانی داده می شد اما این مراکز سطح دانش پایینی داشتند به همین خاطر بهزیستی پروتکل خود را تغییر دارد و گفت که این مراکز باید زیر نظر یک پزشک و یا روان شناس عمومی تاسیس شود و در کنارش هم می توان از افرادی که بهبود پیدا کرده اند کمک گرفت.

این مرکز از روش سم زدایی بدن، بدون استفاده از مواد مخدر همراه با درمان های روان شناختی و مشاوره ای استفاده می کند و به صورت شبانه روزی آماده ی پذیرش بیماران می باشد، ظرفیت این مرکز ۳۰ نفر در نظر گرفته شده است.
لطفا درباره ی این شیوه ی درمانی بیشتر توضیح دهید
به نظر بنده اولین گام برای درمان فرد مبتلا به اعتیاد سم زدایی به روش بستری بدون استفاده از دارو هست. در این مرکز ما با به کارگیری درست ترین روش های علمی و دانش روز اقدام به سم زدایی بیماران می کنیم.

در این روش بیمار پس از تایید فرم سلامت جسمی و روانی اش وارد مرکز می شود. بیمار، وابسته به ماده ای که مصرف کرده در اتاقی به نام اتاق آرامش یا رهایی جدا از سایر بیمارانی که بهبود یافته اند نگهداری می شود. در این مدت فرد از لحاظ فیزیکی ترک می کند و سم زدایی می شود و اگر نیاز به داروهای خاص هم داشت توسط پزشک برای وی تجویز می شود.

بعد از این، بیمار وارد مرحله ی دوم می شود، در اینجا برای بیمارانی که سم زدایی شده اند کلاس های مشاوره و دوره های آموزش مهارت های زندگی برگزار می گردد و مددیار مرکز تلاش می کند تا جایی که می تواند مشکلات خانوادگی، اقتصادی و دیگر گرفتاری های بیمار را حل کند.

خیلی از بیماران ممکن است در این مراحل پاک شوند، اگر این روش برای بیمار جواب نداد آن وقت از سایر روش ها استفاده می کنیم.

متقاضیان می توانند برای مشاوره و راهنمایی به این مراکز مراجعه کنند:
۱- مرکز اقامتی میان مدت درمان اعتیاد روز نو به روش سم زدایی بدون استفاده از داروهای مخدر و بصورت بستری در یک دوره ی ۱۸ الی ۲۱روزه با مدیریت آقای آرمین جولایی نژاد و مسئول فنی خانم دکتر منصوره صفر زاده و زیر نظر سازمان بهزیستی در ابتدای جاده ی شوشتر مجتمع صنعتی شماره۱ بعد از نمایندگی سایپا شیرزاد و تولیدی پوشاک ولی عصر به شماره تلفن های : ۴۲۲۸۲۰۲۰۰(۰۶۱) و ۰۹۳۵۳۷۲۲۰۶۵٫

۲- مرکز درمان سوء مصرف مواد و باتوانی طراوت به روش درمانی سرپایی با استفاده از داروهای مخدر برای ترک موادی مثل تریاک و هروئین و مدل درمانی روانشناختی ماتریکس برای وابستگی به شیشه زیر نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به نشانی: خیابان آفرینش نبش خیابان اقبال لاهوری پلاک ۵ به شماره ی تلفن: ۴۲۲۴۷۵۴۰(۰۶۱)

دزفول امروز

اخبار مرتبط