“حاج محمدحسن کولیوند” جانبازقطع نخاعی از گردن که به دلیل بروز مشکلات تنفسی چند روز قبل در بیمارستان خاتم الانبیا(ص) بستری شده بود ، دیشب یکشنبه 14 دی، به فیض شهادت نائل آمد.
این شهید گرانقدر که سالها متحمل جراحات وارده از دوران دفاع مقدس بود چندی پیش در پی افزایش شدت جراحات و بیماری به حالت اغماء رفت و ساعاتی قبل به برادران شهیدش پیوست.
پیکر این شهید والامقام امروز سه شنبه در گلزار شهدای امامزاده بی بی سکینه ماهدشت به خاک سپرده خواهد شد. همچنین مراسم ختم آن جانباز شهید روز پنجشنبه(93/10/18) از ساعت 14 الی 16 در مسجد جامع محمدشهر برگزار خواهد شد.
قابل ذکر می باشد شهید حاج حسن کولیوند از جانبازان 70 درصد سرشناس کرجی درآسایشگاه حضرت امام خمینی بود که باوجود مشکلات جسمی زیاد ، صبر وروحیه مثال زدنی ای داشت. وی از نیروهای لشکر 10 سیدالشهدا بود که 29 سال در منزل و آسایشگاه بستری بود و سرانجام یکشنبه شب گذشته به خیل همرزمان شهیدش پیوست.
شهید محمدحسن کولیوند، برادر دوشهید و همچنین برادر محمدجواد کولیوند نماینده مردم کرج و آسارا در مجلس شورای اسلامی می باشد. وی بهعنوان بسیجی در سن 21سالگی وارد جبهه شد و در 26سالگی در عملیات کربلای ۵ در شلمچه به علت اصابت گلوله از ناحیه گردن دچار قطع نخاع از گردن شده بود.
روحش شاد و یادش گرامی باد.