اسماعیل خوشنودˈ افزود:این واحدهای نانوایی تا رفع کامل نواقص بهداشتی به مدت یک هفته سهمیه آرد آنها قطع و با تعطیلی مواجه شدند.
وی ادامه داد:به منظور کنترل و ارتقای سطح بهداشت نانوایان و سلامت شهروندان از ابتدای فصل جاری تاکنون بیش از 240 مورد بازدید بهداشتی از نانوایی های این شهرستان انجام شد.
وی گفت:به منظور کنترل بهداشتی نان از نظر مصرف جوش شیرین نیز بیش از 55 نمونه به آزمایشگاههای سطح استان و دزفول ارسال شد.
خوشنود همچنین گفت:بر اساس گزارش آزمایشگاه سه واحد نانوایی در پخت نان از ماده خطرناک جوش شیرین استفاده کرده که متخلفان طبق مقررات به مراجع قضایی معرفی می شوند.
وی اظهار داشت:جوش شیرین با اختلال در جذب کلسیم ، فسفر و آهن ، نرمی و پوکی استخوان ها ، کم خونی بروز عوارض کلیوی در دراز مدت و افزایش فساد دندان ها را به دنبال دارد همچنین موجب نامنظم شدن کار قلب، کاهش فشارخون، کاهش هوشیاری و کوتاه و کندشدن تنفس به علت کاهش هیدروژن و کاهش تحریک پذیری مرکز تنفس می شود.
ایرنا