بسم الله الرحمن الرحیم
مردم ولایتمدار پایتخت مقاومت،دزفول قهرمان…. آفرین بر این همه بصیرت و آگاهی شما….امروز روزی بود که به دزفولی بودن خودمان غبطه خوردیم. وقتی که حضور پر شکوه تان را در این هوای غیر قابل تحمل دیدیم به بودن در کنارتان افتخار کردیم. این حضور واقعا شگفت آور بود.امروز با حلق و حنجره (و برخی تمام وجودشان)خاکی برای انقلاب شعار دادید. امروز به میدان آمدید تا نام ایران اسلامی را سرافراز نگه دارید و بر گفته پیشوایمان صحه گذارید که چه زیبا گفت:
” دزفول دین خود را به اسلام اداکرد.”
واین گونه بود که امسال باشکوه ترین ضربه متقابل مردم ایران اسلامی را بر دهان استکبار جهانی شاهد بودیم تا به جهانیان اعلام کنیم در تهدیدات و مذاکرات”استقامت ،پیشرفت و تعالی” تنها گزینه های روی میز ملت ایران است.
حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول حضور پرمعنا،پرشور و وحدت افرین شما عزیزان را گرامی داشته و از همه اقشار جامعه و گروهها و اصناف که در راهپیمایی یوم الله 22بهمن با اتحاد و همبستگی خود موجبات مباهات نظام و نا امیدی دشمنان را فراهم آورند تقدیر و تشکر می نماید.