پایگاه خبری تحلیلی دزمهراب

تیراندازی غیر مجاز موجب پلمپ یکی از تالارهای پذیرایی در دزفول شد

🔴⚡تیراندازی غیر مجاز موجب پلمپ یکی از تالارهای پذیرایی در دزفول شد

🔹فرمانده انتظامی دزفول از پلمب یکی از تالارهای پذیرایی به دلیل برگزاری مراسم عروسی و تیراندازی غیر مجاز، در این شهرستان خبر داد.

 

🔹سرهنگ “روح اله یاری زاده” در تشریح جزییات این خبر بیان داشت: در پی برگزاری مراسم جشن عروسی در یکی از تالارهای سطح شهرستان و در تعاقب آن اقدام به تیراندازی هوایی به صورت غیر مجاز، بررسی این موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت قرار گرفت.

🔹وی افزود: ماموران پلیس نظارت بر اماکن عمومی پس از حضور در تالار موصوف و بررسی دوربین های مدار بسته با هماهنگی مرجع قضایی تالار موصوف را به دلیل عدم رعایت ضوابط صنفی مربوطه پلمپ کردند.

🔹فرمانده انتظامی شهرستان دزفول در ادامه تصریح کرد: تلاش جهت شناسایی و دستگیری فرد تیرانداز و کشف سلاح بکار رفته به جد در دستور کار پلیس قرار دارد.

🔹سرهنگ یاری زاده در پایان ضمن اشاره به تشکیل پرونده مقدماتی و معرفی مدیریت تالار به مرجع قضایی، اظهار داشت: تالارهای پذیرایی موظف به رعایت ظوابط و مقررات صنفی مربوطه می باشند و می بایست از هر گونه تیراندازی غیر مجاز در مراسمات مختلف از جمله عزا و عروسی جلوگیری یا موضوع را در اسرع وقت به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ گزارش نمایند.

 

 

 

 

 

اخبار مرتبط