در آئینی با حضور چند تن از معاونان اداره کل دادگستری استان خوزستان ، دادستان و رییس جدید دادگستری شهرستان اندیمشک روز شنبه معرفی شدند.
به گزارش دزمهراب معاون اداره کل دادگستری خوزستان در این آیین که در محل سالن شهید مطهری اندیمشک برگزار شد در سخنانی با تجلیل از زحمات کارکنان قوه قضاییه به کمبود قاضی در دادگستری این استان اشاره کرد و گفت:در حالیکه نیاز دستگاه قضایی استان خوزستان 707 قاضی می باشد این رقم هم اکنون 430 نفر است که حجم کار را چند برابر کرده است.
‘محمود پورمحمدی’ با بیان اینکه علیرغم این کمبود، کارکنان این دستگاه عملکرد خوبی ارائه کرده اند افزود:مسئولیت در نظام اسلامی یک امانت است و این امر همواره از سوی امیر مومنان (ع) تاکید شده است.
وی شاخص موفقیت در انجام وظیفه در قوه قضاییه را عمل به قانون عنوان کرد.
فرماندار اندیمشک نیز در این آیین گفت:با توجه به تعداد پرونده های ورودی به دادگستری این شهرستان هر قاضی باید روزانه 92 پرونده را بررسی کند.
‘حمیدرضا گودرزی’ افزود:اندیمشک ورودی استان خوزستان بوده و مسئولان برای حفظ جایگاه این شهرستان باید بیشتر تلاش کنند.
وی به کشف 65 کیلوگرم انواع مواد مخدر در سال گذشته اشاره کرد و افزود:این رقم با تلش صورت گرفته در سالجاری به به 500 کیلوگرم افزایش یافت.
گودرزی افزود:در زمینه اراضی دولتی نیز در این شهرستان تصرف غیر قانونی و دست درازی زیادی صورت گرفته که برای این مسئله و به منظور حفظ اراضی دولتی تصمیم خوبی اتخاذ شد ضمن اینکه از قوه قضاییه انتظار می رود با دقت وسرعت عمل بیشتری در این زمینه وارد عمل شود.
‘ علی غیاثوند ‘ رییس سابق دادگستری اندیمشک نیز گفت:در سال گذشته بالغ بر 34 هزار پرونده به دادگستری اندیمشک وارد شد که با هشت هزار پرونده شورای حل اختلاف به 42 هزار پرونده می رسد.
وی گفت:کاهش پرونده در دادگستری اندیمشک نیازمند فرهنگ سازی است و البته جا دارد از تلاش صادقانه اعضای شورای تامین در این رابطه تقدیر کرد.
وی از مسئولان قضایی اندیمشک خواست از ظرفیت سران عشایر و همدلی و تعامل با مسئولان برای حل مسائل و مشکلات استفاده کنند.
‘احمد قهرمانی’ دادستان سابق اندیمشک هم گفت:در طول سه سال خدمت در دادگستری اندیمشک جمعا 63 هزار و 374 پرونده وارد شعب مختلف دادسرا شده و تعداد 63 هزار و 783 فقره از دادسرا خارج شد.
وی افزود:مشکلات اقتصادی سال 91 موجب افزایش کم سابقه پرونده ها در دادسرا شد به طوریکه این روند رشد 60 تا 70 درصدی داشت.
در ادامه ‘ایرج حمیدی فر’ رییس جدید دادگستری و ‘محمد جعفری چگنی’ دادستان جدید شهرستان اندیمشک به بیان برخی مطالب پرداختند.
در این آیین با قدردانی از ‘احمد قهرمانی’ دادستان عمومی و انقلاب اندیمشک ‘محمد جعفری چگنی’ به عنوان جانشین وی معرفی شد.
همچنین ‘ایرج حمیدی فر’ به عنوان رییس جدید دادگستری اندیمشک معرفی گردید.
ایرنا