رییس هیات تیراندازی دزفول، گفت:این شهرستان ظرفیت و امکانات لازم برای میزبانی رقابت های تیراندازی با تفنگ بادی ، قهرمانی کشور را دارد.
به گزارش دزمهراب محمد عباباف،روز شنبه افزود:میزبانی رقابت های کشوری در رشته تیراندازی فرصتی برای ارتقای این رشته ورزشی در استان خوزستان بوده و امکان تربیت و آموزش ورزشکار حرفه ای را فراهم می کند.
وی با اشاره به میزبانی مسابقات تیراندازی قهرمانی استان خوزستان در دزفول افزود:این رقابت ها در دو رشته تیر اندازی با تفنگ بادی و تپانچه با حضور بانوان و آقایان به صورت استانی در باشگاه مرصاد دزفول برگزار شد.
عباباف افزود:سومین دوره مسابقات تیراندازی با تفنگ و تپانچه بادی در رشته آقایان ، با شرکت 42 ورزشکار ، جمعه شب در باشگاه مرصاد دزفول پایان یافت.
در این رقابت ها ، که با شرکت ورزشکارانی از شهرهای اهواز ، آبادان ، ماهشهر و دزفول ، در قالب شش تیم برگزار شد ، تیم ملی حفاری اهواز اول شد ، تیم الف دزفول به مقام دوم دست یافت و تیم آبادان عنوان سوم را کسب کرد.
در رده انفرادی تیراندازی با تفنگ بادی ، محمدفلیوش از ملی حفاری اهواز ، میلاد کلاه کج از قدس اهواز و علی مهدی پور از ملی حفاری اهواز به ترتیب اول تا سوم شدند.
در رشته تیراندازی با تپانچه نیز سیدفرهادفخاری از تیم الف دزفول ، تیرداد صالحی از تیم الف آبادان و شاهرخ حسن پور از ملی حفاری اهواز عناوین اول تا سوم را کسب کردند.
رییس هیات تیراندازی دزفول ،افزود:برندگان دور نهایی این رقابت ها به مسابقات کشوری راه پیدا خواهند کرد.
ایرنا