پایگاه خبری تحلیلی دزمهراب

دستگیری سارقین مسلح ،توسط مردم در دزفول

صبح امروز حوالی ساعت 9:45 دقیقه، درب یکی از بانک ها دو نفر موتور سوار بدنبال سوژه مناسب برای سرقت بودند که فردی با موتور به بانک آمده و اقدام به برداشت پول می نماید. پس از خروج از بانک سارقین به تعقیب آت فرد پرداخته و در فرصت مناسب در خیابان طالقانی موفق به دزدیدن کیف موتورسوار می شود.

دزدان با سرعت به طرف خیابان امام خمینی(ره) رفته و مال باخته با سرو صدا مردم را متوجه این دزدی می نماید. همزمان مالباخته و موتورسواری که در حال عبور از آن خیابان بوده به تعقیب دزدان می پردازند.

در خیابان امام خمینی نرسیده به مسجد جامع، دو اتوبوس در حال عبور از کنار هم بوده بنابراین خیابان توسط اتوبوسها مسدود شده بود. سارقین اقدام به برگشتن می نمایند، در این لحظه موتورسواری که در تعقیب آنها بود، قصد داشت با موتور، خود را به موتور سارقین بزند تا مانع فرار آنها شود که ناگهان، نفر پشت سر کلت کمری را بیرون آورده و اقدام به شلیک هوایی می کند.

سارقین دوباره به خیابان طالقانی آمده و چون مردم با سر و صدا مالباخته و شلیگ گلوله جمع شده بودند هر کس که دستش می رسید به دزدان ضربه ای وارد کردند، در ابتدای خیابان طالقانی، بدلیل ترافیک خودروها، سارقین به زمین خوردند که در آن لحظه برای پراکنده کردن مردم دوباره اقدام به شلیک هوایی گلوله می نمایند که مردم سریعا آنها را خلع سلاح کرده و مورد عنایت(مشت و لگد خود ) قرار دادند.

با حضور نیروی انتظامی، سارقین و سلاح تحویل آنها داده شد.

159852

دزفول امروز

اخبار مرتبط