دبیر ستاد بزرگداشت چهارم خرداد دزفول روز دوشنبه در نشست خبری در جمع خبرنگاران در تشریح برنامه های این روز گفت:
برگزاری مسابقه خاطره نویسی کودکان دزفولی ،جشن بزرگداشت چهارم خرداد ،همایش تجلیل از بانوان حماسه ساز دزفولی دفاع مقدس و برگزاری همایش های ویژه در اهواز ، دزفول و تهران از جمله برنامه های چهارم خرداد می باشد.
ˈمحمدرضا صفار پورˈ افزود:پانزده عنوان کتاب با موضوع دفاع مقدس در دزفول آماده چاپ می باشد ضمن اینکه کتاب
ˈمقاومت مردم دزفول ˈ نوشته عبدالرضا سالمی نژاد از نویسندگان و ناشران دزفولی نیز در این روز رونمایی می شود.
دبیر ستاد چهارم خرداد اظهار داشت:تندیس مقاومت مردم دزفول نیز که سازه ای فلزی به ارتفاع 18 متر می باشد در میدان مقاومت ( رودبند ) دزفول نصب می شود.
صفارپور برگزاری بیش از 20 مسابقه ورزشی ،برپایی نمایشگاه آثار هنری و هنرهای تجسمی را از دیگر برنامه های چهارم خرداد در دزفول عنوان کرد.
سخنگوی ستاد چهارم خرداد دزفول نیز در این نشست که در محل شورای اسلامی شهر دزفول برگزار شد از پیگیری احداث باغ موزه دفاع مقدس دزفول به عنوان یکی از مصوبات شورای اسلامی این شهر به مناسبت چهارم خرداد خبر داد.
ˈحسین گلستانباغˈ افزود: گردهمایی اهل قلم با حضور بیش از 300 نویسنده دزفولی با محوریت دفاع مقدس ، همایش شب شعر پایداری ، همایش موسیقی حماسی توسط گروه های موسیقی شمال استان خوزستان و اجرای نمایش تئاتر از برنامه های بزرگداشت چهارم خرداد – روز دزفول می باشد.
وی همچنین از برگزاری یادواره شهدای موشکی و بمباران دزفول به این مناسبت خبر داد و گفت: دیدار با خانواده شهدای موشکی دزفول و برگزاری جشن چهارم خرداد در عید سعید مبعث به مناسبت روز مقاومت و پایداری برنامه ریزی شده است.
به پاس مقاومت و پایداری مردم دزفول در طول هشت سال دفاع مقدس ، چهارم خرداد در تقویم ملی به عنوان روز مقاومت و پایداری – روز دزفول نام گذاری شد.
به رغم اصابت 185 موشک زمین به زمین و 2500 گلوله توپ مردم دزفول در طول هشت سال دفاع مقدس شهر را تخلیه نکرده و با مقاومت و ایستادگی به پشتیبانی از رزمندگان پرداختند.
مردم دزفول 2600 شهید تقدیم اسلام و انقلاب کرده اند.
ایرنا