پایگاه خبری تحلیلی دزمهراب

قاچاق اتوبوسی کالا به دزفول

به گزارش دزمهراب سالهاست که بحث مبارزه با قاچاق کالا در کشور مطرح گردیده است و هر چند وقت یکبار، اخباری در رابطه با کشف فلان کالا و محموله قاچاق در شهرهای مختلف خبرساز می گردد. باید این نکته را متذکر شویم که انواع راههای مختلفی برای قاچاق توسط قاچاقچیان بکار گرفته می شود که برخی از این روشهای اصلا به ذهنمان نمی رسد.

وقتی اسمی از قاچاق کالا مطرح می شود، ناخودآگاه کاری بسیار پیچیده و در عین حال با پوشیدگی و مخفی کاری زیاد در ذهن مان مجسم می شود ولی یک نوع قاچاق کالا توسط مردم به تحریریه خبر دزفول امروز انعکاس و بدلیل اهمیت موضوع در دستور کار سرویس پرونده های ویژه تحریره سایت قرار گرفت که نتایج تحقیقات خبرنگاران این سایت حاکی از یک قاچاق تر و تمیز در روز روشن است.
تورهای مسافرتی در دزفول وجود دارد که طی آن خانم ها برای خرید کالای ارزان تر و البته بیشتر برای مسافرت دسته جمعی به بندر گناوه سفر می کنند ولی افراد دیگری نیز وجود دارد که از این روش برای قاچاق استفاده می کنند، که حساب اینها از آن تورهای مسافرتی جداست.
چندین اتوبوس در دزفول وجود دارد که به اسم مسافرت به بندر برای خرید کالای ارزان با سوار کردن چند نفر که بیشتر پیرزن هستند -برای ایجاد پوشش- راهی بندر می گردند. جالب این جاست که دو سوم صندلی های اتوبوس قبل از حرکت درآورده شده تا فضای مناسب برای حمل کالاهای بیشتر فراهم شود.
این اتوبوسها دو بار در هفته، یک بار به بندر گناوه و یکبار به کردستان برای قاچاق کالا اقدام می کنند. به گزارش خبرنگار ما که در یکی از این سفرها به تعقیب اتوبوسها پرداخته، این اتوبوس ها برای بارگیری به مکانهایی غیر از مکانی که سایر تورها برای خرید کالا به آنجا می روند، رفته و از انواع دستگاههای ماهواره ای، مشروبات الکلی، کالاهای خانگی، لوازم آرایشی و بهداشتی و هر آن چه که به ذهنتان می آید و قابلیت حمل با اتوبوس را داشته باشد، در اتوبوس بارگیری می کنند. برخی از این کالاها توسط افرادی در شهر سفارش داده می شوند.این اتوبوسها، بدون اینکه مزاحمتی برای آنها رخ دهد در روز روشن و در جلوی چشم همه اقدام به این کار می کنند.
اینکه چطور این اتوبوسی که به سبب برداشتن دو سوم صندلی های آن پر از جنس بوده و اتاقکهای زیر اتوبوس نیز پر از کالا با چندین تن کالا خود را چگونه به دزفول می رسانند جای تآمل دارد . البته نظارت ضعیف دستگاههای نظارتی بر مبادی ورودی کالا به کشور، ضعف قانون و البته برخی مشکلات اقتصادی سبب تقویت این نوع اقدامات شده و اختلاف قیمت فاحش برخی از این کالاها با اجناس مشابه، قاچاق کالا را به سودایی پر سود تبدیل کرده است.

c113f058f612e8ffef132c3f1f085dad

دزفول امروز

اخبار مرتبط