پایگاه خبری تحلیلی دزمهراب

امام جمعه دزفول در همایش غدیر ولایت ویژه روحانیون:دشمنان اسلام آشکارا سعی در تحریف معنای “غدیر و ولایت “دارند.

ز”همایش “غدیر ولایت” ویژه ی روحانیون و ائمه ی جماعات با حضور امام جمعه و نماینده ی ولی فقیه در شهرستان دزفول “حجت الاسلام والمسلمین قاضی دزفولی”در سازمان تبلیغات اسلامی ghazi-dezfoliشهرستان دزفول برگزار شد.

در این مراسم “حجت الاسلام والمسلمین قاضی دزفولی”با اشاره به معنا و مفهوم کلمه ی غدیر گفت:دشمنان اسلام آشکارا سعی در تحریف معنای “غدیر و ولایت “دارند و آن را از مفهوم ولایت و سرپرستی به حب و دوستی امیرالمومنین تغییر معنا داده اند.

ایشان با اشاره به مراسمات دهه ی ولایت و غدیر افزود: با حمایت از جشن های مردمی سعی شده تا با توجه به مفهوم و پیام غدیر که وحدت و همدلیست مراسمات ویژه ی جشن و بزرگداشت دهه ی امامت زیر نظر ستاد غدیر شهرستان دزفول برگزار شود.

“امام جمعه ی دزفول “با اشاره به سخنی از امام صادق علیه السلام تصریح کرد: کسی که روز و روزگار خود را بشناسد فتنه ها براو مستولی نخواهند شد لذا لازم است تا نیاز جامعه و مسائل روز را شناخته و به بهترین نحو و شکل ممکن در برطرف ساختن آنها بکوشیم.

“حجت الاسلام والمسلمین قاضی دزفولی” امر به معروف و نهی از منکر را دو فریضه ی کمرنگ شده در جامعه دانسته و خاطر نشان کرد:یکی از هجمه های دشمنان کم اهمیت شدن بی دینی در جامعه است و در جامعه ی امروزی  بسیاری از منکرات قبح خود را از دست می دهند .

“رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان دزفو”ل با تشریح وظیفه ی هیئت امنا و ائمه ی جماعات افزود: در هر مسجدی امام جماعت محور است لذا باید مواظبت شود تا از مسائل دینی استفاده ی ابزاری صورت نگیرد و در مسائل شهری و سیاسی از هیئت امنای مساجد  سوء استفاده نشود.

در ادامه “حجت الاسلام شیخ مرتضی بیگدلی”رییس سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان دزفول به ایراد سخن پرداخته و پس از آن  ”آقای ابوالقاسم تاج” به مدیحه سرایی در وصف امیرمومنان پرداخت

مجددز

اخبار مرتبط