پایگاه خبری تحلیلی دزمهراب

مدیرکل صداوسیمای مرکز خوزستان از راه اندازی پایگاه تامین برنامه تلویزیونی دائم در دزفول خبر داد

 ” آقای رحیمی ” مدیرکل صداوسیما مرکز خوزستان که روز جمعه بنا به دعوت نماینده ولی فقیه وامام جمعه دزفول به این شهرستان سفر کرده بود از راه اندازی پایگاه تامین برنامه دائم تلویزیونی در دزفول rahimi.dezfulخبرداده و افزود : باتوجه به پتانسیل ها و استعداد های بسیار متنوع موجود در دزفول حسب فرمایش امام جمعه محترم و دیگر مسئولین ما در نظر داریم جهت بازتاب این ظرفیت ها از جمله معرفی علمای دزفول ،آثار فرهنگی و تاریخی ،مکاتب و جلسات قرآن ،معرفی رزمندگان و پیشکسوتان جهاد و مقاومت ،خیرین ، پیر غلامان اهل بیت(علیهم السلام) و… این پایگاه دائم را در دزفول راه اندازی کنیم .

مدیرکل صداوسیما مرکز خوزستان با اشاره به برخی کمبود های سخت افزاری در رادیوشهری دزفول افزود : در بازدیدی که از شهرک امام داشتم متوجه شدیم که آنجا با مشکل پخش اذان افق دزفول  و دریافت امواج روبروست لذا ما برای رفع این مشکلات تدبیر اساسی خواهیم کرد و انشاالله بتوانیم ساعات پخش برنامه ها را نیز افزایش دهیم

ایشان بااشاره به اینکه باید کل استان خود را در صفحه شبکه استانی ببینند گفت : در هفته دفاع مقدس برنامه زنده رادیو به دزفول می آید و پخش زنده می شود . ما به کم کاری خود واقفیم لذا تقاضاداریم با کمک همه مسئلین و رفع پاره ای مشکلات مالی برای ارتقا این رسانه مردمی دست به دست هم دهیم .

ایشان همچنین وعده داد که یک روز از ایام محرم برای پخش مراسم عزاداری دزفول به خصوص تاسوعا و عاشورای حسینی در نظر گرفته شود .

مجددز

اخبار مرتبط