پایگاه خبری تحلیلی دزمهراب

منتظر واقعی به دنبال ایجاد وضع مطلوبی است که جامعه را به سمت کمال و تعالی هدایت کند

81199419-5757729

حجت السلام والمسلمین قاضی دزفولی  در خطبه نماز جمعه این هفته دزفول  با تبریک میلاد منجی عالم بشریت” حضرت مهدی (عج) “و” روز جهانی مستضعفین ” به همه ی مسلمانان جهان  افزود: نیمه ی شعبان ظرفیتی بزرگ در جهت حرکت به سمت و سوی جامعه ای مهدوی است و باید از آن بهترین استفاده به عمل آید

“خطیب جمعه ی دزفول” از جمله ویژگی های منتظران واقعی را زنده نگه داشتن امر به معروف و نهی از منکر دانسته و با اشاره به این سخن پیامبر اسلام(ص) که فرمودند : “باتقواترین شما کسانی هستند که امر به معروف و نهی از منکر می کنند و صله ی رحم به جای می آورند.”

ایشان در ادامه به دو دیدگاه اشتباه  در موضوع مهدویت اشاره نمود و بیان داشت که : این دیدگاه که ما دست روی دست بگذاریم تا امام زمان (عج) بیاید و خودش همه کارها را درست کند یا این دیدگاه که باید به ایجاد فساد و تباهی در جامعه کمک کنیم هیچ کدام درست و معقول نیست چرا که این امر با روح احادیت و  اساس آموزه های دینی سازگاری ندارد .

“حجت الاسلام قاضی دزفولی  ” دو عنصر کلیدی در فرهنگ مهدوی را نارضایتی از وضع موجود و علاقه به ایجاد وضع مطلوب در جامعه دانسته و خاطر نشان کرد که : منتظر واقعی به دنبال ایجاد وضع مطلوبی است  که جامعه را به سمت کمال و تعالی هدایت کند و کرامت انسانی ،عدالت ،امنیت ، ارزش های اخلاقی را در جامعه ایجاد کند . انتظار حرکت است و سکون نیست و منتظر واقعی به جلو حرکت می کند که این همان فرهنگ مهدویت است.

“امام جمعه ی دزفول “با گرامیداشت جایگاه “سربازان گمنام امام زمان (عج) “گفت : عزیزانی که در وزارت اطلاعات بدون هیچ نام و نشانی تلاش می کنند و کسی آنها را نمی شناسد  و از جانبازی ها و فداکاری های آن ها هم تقدیر نمی شود و باعث ایجاد امنیت و آرامش در جامعه می شوند آن ها سربازان حقیقی امام زمان (عج) هستند .

ایشان  سالروز شهادت ، شهیدان بخارایی ،امانی  ،صفارهرندی و نیک نژاد عاملان ترور حسن علی منصور را گرامی داشت .

“رییس شورای فرهنگ عمومی دزفول” در ادامه با تبریک “روز جهاد کشاورزی” به جهادگران این عرصه گفت: کشاورزی در کشور نقش مفیدی دارد و می تواند در ایجاد اقتصاد مقاومتی نقش و جایگاه مهمی را ایفا کند و مسئولان و مدیران به ویژه مسئولان استانی باید استعداد و ظرفیت های کشاورزی منطقه را  خوب شناسایی و با ایجاد صنایع تبدیلی وعلم و فناوری از ظرفیت های موجود بهترین استفاده را نموده و با استفاده از آن مشکلات کشور به ویژه بیکاری جوانان را مرتفع نمایند.

ایشان در ادامه  با اشاره به اخبار نگران کننده ی کشور عراق و حملات تکفیری های داعش به مردم عراق گفت: حملات داعش به مردم عراق ،انتقام آنها از  پیروزی مردم سوریه در انتخابات اخیر این کشور بودکه با استفاده از صلاح های پیشرفته ی اسراییلی و جدید ترین خودروها ،در صدد اجرای خواسته های خائنانه ی برخی حکام خود فروخته ی غرب هستند .

“امام جمعه ی دزفول” با اشاره به سخنان  امیر کویت در دیدار بامقام معظم رهبری (حفظه الله )  رهبری انقلاب اسلامی را این گونه توصیف می نماید :” من با همه ی سران دنیا ملاقات کردم ،صلابت،جذبه ،سادگی ایشان در هیچ جا و هیچ رهبری وجود ندارد ای کاش همه ی دوستان ما حرف های ایشان را می فهمیدند ومی اندیشیدند . امروز به خودبالیدم که در عین حال صلابت و سادگی ایشان را دیدم که من مسلمانم .”

“رییس شورای فرهنگ عمومی دزفول” با تشکر از همه ی کسانی که در برگزاری مراسمات ماه شعبان ،رحلت امام خمینی (ره)  وقیام ۱۵خرداد تلاش کرده اند تشکر نموده و خواستار برگزاری جلساتی پیرامون آسیب شناسی و بررسی نقطه ضعف های مراسمات نیمه ی شعبان شد تا در سال های آینده بر غنا و محتوای این جشن ها افزوده شود.

“حجت الاسلام قاضی دزفولی” باابراز نگرانی از ترویج خرافه گرایی در منطقه گفت :اخیرا ترویج خرافات به ویژه درمیان بانوان زیاد شده که باید مراقب بود و افراد حقه باز با استفاده از خرافاتی مثل دعا نویسی و فال قهوهو… قصد فریب مردم را دارند.انسان با ایمان باید برای حل مشکلات فقط برخدا توکل  و توسل به حضرات معصومین داشته باشد .

ایشان در پایان خطبه ها از کیفیت نان در سطح شهرستان گلایه نمود  و از مسئولین ذیربط خواست که در این امر توجه ویژه داشته باشند.

مجد دز

اخبار مرتبط