پایگاه خبری تحلیلی دزمهراب

مهندس پاپی زاده: کارخانه فولاد دزفول نماد اقتصاد مقاومتی است

به گزارش دزمهراب عضو کیمسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی گفت: الزام دولت در حذف یارانه دهک های پردرآمد ازسوی مجلس در بودجه سال 95 در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی است و حذف یارانه دهک های پر درآمد در راستای اقتصاد مقاومتی است.الزام دولت برای حذف یارانه دهک های پردرآمد کشور را از جمله ویژگی های بودجه تصویبی مجلس برای امسال خواند و تاکید کرد هدفمندی یارانه ها به درستی در کشور اجرا نشده است.
وی افزود: طبق قانون می بایست 30 درصد از هدفمندی یارانه ها به تولید اختصاص داده می شد ولی هیچگاه این موضوع محقق نشد و یکی از آسیب های وارد شده به تولید در هدفمندی یارانه ها، اختصاص نیافتن یارانه تولید با وجود تصویب چندگانه قانون توسط مجلس شورای اسلامی است.

نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی در ادامه از اقتصاد به عنوان مهمترین اولویت مجلس دهم یاد کرد و گفت: اقتصاد مقاومتی نیاز واقعی شرایط کنونی کشور است ولی عزمی که باید برای عملی شدن این سیاست ها در داخل کشور شکل می گرفت بسیار کمرنگ و ضعیف است.
وی ظرفیت بالا ، جوانان تحصیل کرده و باهوش، منابع طبیعی بسیار، آب، خاک و معادن غنی را از جمله ظرفیت های متنوع کشور برشمرد و افزود:مشکل اساسی در تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی شکل نگرفتن عزم مورد انتظار برای عملی کردن این سیاست ها در کشور است.
عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدام مجلس نهم برای تحقق اقتصاد مقاومتی، تشکیل کمیسیون تخصصی حمایت از تولید ملی را از جمله این اقدامات اعلام کرد و ادامه داد: این کمیسیون به منظور حمایت از تولید ملی در راستای اقتصاد مقاومتی برای نخستین بار تشکیل و یک اقدام مهم این کمیسیون تصویب قانون رفع موانع تولید بود که بر اساس آن بسیاری از قوانین دست و پا گیر تولید رفع می شود و برای تولید ثروت، ایجاد اشتغال و کنترل تورم و رکود، نیاز به حمایت از تولید داخل داریم.
وی با تاکید بر اینکه به صورت کلی دستگاه های محقق کننده سیاست های اقتصاد مقاومتی ناموفق عمل کرده و نمره قبولی نمی گیرند گفت: دلیل نامگذاری امسال به نام اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، عبور از همایش ها و برنامه های تشریفاتی و حرکت به سمت عملی کردن واقعی این سیاست ها است.
نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی ، درباره بررسی برنامه ششم توسعه در مجلس نیز اظهار کرد: انتظار مجلس، دیده شدن اقتصاد مقاومتی در تبیین برنامه ششم توسعه بود که این امر محقق نشد و هم اکنون مجلس در حال بررسی لازم برای ایجاد اصلاح در قانون پنج ساله ششم توسعه در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است.
پاپی زاده در ادامه احداث کارخانه فولاد به عنوان بزرگترین صنعت شمال خوزستان در دزفول را نشانه ای از تحقق اقتصاد مقاومتی برشمرد و در پاسخ به برخی انتقادات از بی توجهی به تعطیلی صنایع موجود و احداث صنایع جدید در دزفول گفت: تعطیلی صنایع کوچک موجود نفی کننده سرمایه گذاری در صنایع جدید نیست.
وی افزود:صنایع موجود در دزفول جزو بنگاه های کوچک اقتصادی و صنعتی محسوب می شوند که نوسانات اقتصادی بیشترین اثر را بر چنین صنایعی وارد می کند لذا اگر در گذشته بر روی صنایع بزرگ در دزفول سرمایه گذاری می شد هم اکنون شاهد تعطیلی 50 تا 60 درصدی صنایع در این شهرستان نبودیم.
وی اظهارکرد: لازم است دولت اقدام عملی در جهت حفظ صنایع کوچک در سراسر کشور انجام دهد، از جمله می تواند با اعطای وام ، تقسیط وام های تاخیری و دادن مهلت باز پرداخت بسیاری از این صنایع را از خطر تعطیلی حفظ کند.
عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصویب لایحه بودجه سال 1395 در مجلس گفت: چهارچوب اصلی بودجه را دولت می بندد و تغییرات اساسی در روند تصویب بودجه انجام نمی شود.
وی میزان تغییرات اعمالی مجلس را در بودجه 95 کمتر از پنج درصد اعلام و افزود: توسعه روستایی و ایجاد زمینه برای آباد کردن روستا بعنوان مراکز تولید کشور و بازگشت جمعیت به روستاها از جمله موارد اعمال شده در بودجه سال 1395 برای تحقق اقتصاد مقاومتی است.

ایرنا

اخبار مرتبط