رییس ایستگاه هواشناسی صفی آباد دزفول در باره وضعیت گردو خاک و پدیده ریزگردها گفت: به دنبال بروز پدیده گرد و غبار ، شعاع دید افقی در ظهر روز سه شنبه در دزفول به حدود ۱۰۰ متر کاهش یافته است.
ˈ علی کرمی ˈ سه شنبه در این رابطه افزود:پدیده گرد و غبار که از ظهر امروز منطقه شمال استان خوزستان را فرا گرفته منشا داخلی داشته و ناشی از خشکسالی و فقدان پوشش گیاهی لازم می باشد.
وی همچنین در ادامه اظهار داشت:آسمان دزفول در ساعات بعد از ظهر نیز شاهد وزش باد نسبتا شدید خواهد بود.
کرمی همچنین گفت:طبق نقشه های هواشناسی ، در ۴۸ ساعت آینده ، منطقه شمال استان خوزستان شاهد بارندگی قابل ملاحظه خواهد بود. وی میزان بارندگی ثبت شده در منطقه دزفول از ابتدای مهر ماه تاکنون را ۹۱ میلیمتر اعلام کرد و افزود:در این مدت تنها دو بارندگی قابل ملاحظه بالای پنج میلیمتر در دزفول ثبت شده است.
رییس اداره حفاظت محیط زیست دزفول نیز میزان ذرات معلق در هوای دزفول را سه هزار میکرو گرم بر متر مکعب عنوان کرد و گفت: این میزان ۲۵ برابر حد مجاز می باشد.
ˈ فرهاد قلی نژاد ˈ همچنین گفت:در ساعات آینده بر شدت آلودگی هوا ناشی از پدیده ریزگردها در منطقه شمال خوزستان افزوده می شود.
متوسط بارندگی سالانه در دزفول ۳۰۰ میلیمتر می باشد.
ایرنا
۲۵؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!….