عباس پاپی زاده اظهار داشت:حرکت نمایندگان استان خوزستان و چند استان دیگر در صحن علنی مجلس نشان دهنده اوج بحران در این موضوع است و دولت باید با صداقت این موضوع را تعیین تکلیف کند که بالاخره کار کارشناسی را می پذیرد یا نمی پذیرد در بحث انتقال اب از سرچشمه های کارون دولت صداقت ندارد یعنی شفاف گفته نمی شود که این انتقال اب بالاخره انجام می شود یا خیر.
عباس پاپی زاده نماینده مردم شهرستان دزفول در مجلس شورای اسلامی در خصوص علت اعتراض دیروز نمایندگان خوزستان و استان های دیگر در صحن علنی مجلس اظهار داشت: حرکت نمایندگان استان خوزستان و چند استان دیگر در صحن علنی مجلس نشان دهنده اوج بحران در این موضوع است و دولت باید با صداقت این موضوع را تعیین تکلیف کند که بالاخره کار کارشناسی را می پذیرد یا نمی پذیرد در بحث انتقال اب از سرچشمه های کارون دولت صداقت ندارد یعنی شفاف گفته نمی شود که این انتقال اب بالاخره انجام می شود یا خیر.
وی در ادامه افزود:به نمایندگان خوزستان یک جور گزارش می دهند و به نمایندگان استان های دیگر جور دیگر گزارش می دهند واقعیت این است که به ما اعلام کرده اند که حفر تونل لغو شده است و انتقال آب فقط برای شرب است اما مطلع شده ایم که اهداف دیگری هم در پشت این تصمیم وجود دارد.
نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی تصریح نمود:انتقال اب یک خطر جدی است و نشان دهندۀ یک کار غیر کارشناسانه و خطرناک است چرا که قرن ها این اب در این مسیر آمده و رفته است و اکوسیستم و محیط زیست طبیعی آن وابسته به این آب است ما اگر بخواهیم مقداری از این آب را کم کنیم قطعا اکوسیستم را دچار تنش جدی کرده ایم.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس تاکید کرد:ما اگر دریاچه ارومیه که یک ثروت های ملی است را مورد بررسی قرار دهیم می بینیم که این دست کاری انسانی یکی از عوامل موثر در خشک شدن این دریاچه بوده است امروز خطر طوفان های نمکی به عنوان یک خطر بالقوه ایی است که دارد بالفعل می شود و استان های زیادی را تحت شعاع خود قرار خواهد داد و در آینده نمی توانیم حتی با هزینه کردن چندین برابر آنچه منفعت کردیم از آب این دریاچه برای کشاورزی ،صنعت و شرب ضررهای آنچه را که با دست خود به وجود آوردیم جبران کنیم.
وی همچنین افزود: این اتفاق برای تالاب های خوزستان هم اتفاق افتاده است و هور العظیم تقریبا به یک سوم خودش رسیده است و دو سوم خشک شده منبع تولید بسیاری از ریزگردهایی شده که تا هزاران کیلومتر مسافت را طی می کنند و 23 استان در کشور را تحت تاثیر خودش قرار داده است که اگر صدمات آن بر سلامت و اقتصاد مردم را حساب کنیم می بنیم که منفعتی که از انتقال آب به دست آوردیم شاید یک درصد هم نشود از آن هزینه ایی که باید کنیم.
عباس پاپی زاده در پایان خاطر نشان کرد:انتظار نمایندگان این است که اگر این موضوع به صورت شفاف مورد بررسی قرار نگیرد نمایندگان بر اساس وظیفه قانونی خود در راستای حفظ منافع ملی کشور و در جلوگیری از یک کار غیر منطقی و هزینه آور که آینده کشور را به خطر خواهد انداخت اقدام جدی خواهند کرد.
گفتنی است نمایندگان استانهای خوزستان چهارمحال و بختیاری ، ایلام، اصفهان و یزد به شیوه جدیدی اعتراض خود را نسبت به حفر تونل بهشتآباد و وضعیت آبرسانی به این استانها اعلام نمودند.
نمایندگان استانهای مذکور با در دست داشتن پلاکاردی که بر روی آن نوشته بود «حفر تونل بهشتآباد و کلات 2=ظلم به کشور! مسئولان از خواب غفلت بیدار شوند؟ استان ما را ناامن نکنید!» نسبت به حفر این تونل و پیامدهای ناشی از آن در وضعیت آبرسانی به استانهای خود اعتراض کردند.
اعتراض این نمایندگان زمانی در صحن علنی مجلس اتفاق افتاد که سیدسعید زمانیان دهکردی نماینده شهرکرد در حال ایراد نطق میان دستور خود بود.
دزفول امروز