دزمهراب :فرمانده انتظامی شهرستان دزفول در خصوص کلاهبرداری اینترنتی به سبک فیشینگ به شهروندان هشدار داد.
در کلاهبرداری به سبک فیشینگ، فردی که قصد کلاهبرداری دارد. همانند یک ماهیگیر از طریق تلفن و یا اینترنت و با اصول روانشناسی اعتماد فرد مورد نظر را جلب نموده و به اصطلاح وی را صید می کند.
به گزارش دزمهراب به نقل از ایرنا سرهنگ احمد چنداز ضمن هشدار نسبت به رواج فیشینگ پیامکی در شهرستان دزفول افزود : کلاهبرداران اینترنتی با ایجاد اعتماد کاذب، افراد را تحریک کرده و اطلاعات بانکی ، همچنین شناسنامه ای ، رمز عبور و اطلاعات حریم خصوصی را از طریق تلفن به دست می آورند.
چنداز با اشاره به روش دیگر کلاهبرداری از این طریق تاکید کرد : در کلاهبرداری صوتی مجرم خود را به عنوان شخصی مورد اعتماد و نماینده موسسه یا شرکتی معتبر معرفی نموده است و اطلاعات مهم را از طریق تلفن دریافت می کند.
فرمانده انتظامی شهرستان دزفول همچنین با اشاره به اینکه فیشینگ پیامکی در شهرستان دزفول رایج تر است اظهار کرد : در این شیوه پیامی به ظاهر از سوی بانک ، موسسه و یا شرکت ارسال می شود و به بهانه های مختلف از جمله برنده شدن و گرفتن جایزه از مخاطب در خواست اطلاعات حساب بانکی می گردد.
سرهنگ چنداز همچینین در ادامه افزود : در برخی موارد نیز با کشاندن افراد پای دستگاه عابر بانک به روش های مختلف از جمله انتخاب زبان انگلیسی و یا زدن کد اقدام به کلاهبرداری می کنند ضمن اینکه کلاهبرداران سکه های تقلبی نیز از همین روش استفاده کرده و با ارسال پیامک در یک معامله سوری سکه های تقلبی را به آنها تحویل داده و به ازای آن مبالغ هنگفتی پول تحویل می گیرند.
وی به شهروندان هشدار داد از دادن هر گونه پاسخ و همکاری با افراد ناشناس و ارائه اطلاعات بانکی و دارایی شخصی خودداری کرده و در صورت نیاز جهت ارایه اطلاعات بانکی به صورت تلفنی سعی کنند اصالت و هویت فرد تماس گیرنده و ارتباط درست با آنها محرز شود.