9th، آوریل 2014
پایگاه خبری تحلیلی دزمهراب
اخبار دزفول، خوزستان، جهان
Dezmehrab.ir
زمان انتشار: 9 th آوریل 2014 ساعت 1:31 ب.ظ | کد خبر: 13088  

 

به گزارش ایرنا از بنیاد شهید، مدیرکل امور هنری و نمایشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اعلام خبر افزود: این مستند را که به مناسبت روز 24 فروردین روز تکریم از مادران و همسران شهدا پخش می شود، «شاهد سلطانی آزاد» کارگردانی کرده است.

«سیدمرتضی حسینی» با اشاره به نامگذاری 13 جمادی الثانی و روز وفات حضرت ام البنین(س) به نام روز تکریم مادران و همسران شهدا، گفت: مادران و همسران شهدا نقش بسیار ارزنده در تداوم حرکت انقلاب اسلامی و پیشبرد اهداف آن دارند.

وی از حضور معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنیاد در برنامه صبح بخیر ایران روز 24 فروردین ماه خبر داد و افزود: حجت الاسلام «احمد مازنی» در این برنامه در خصوص مقام و منزلت این بانوان فداکار و لزوم تکریم و تجلیل از آنان صحبت می کند.

به گفته حسینی، در همین راستا و برای معرفی این بانوان، یک مادر و یک همسر شهید با هماهنگی گروه اجتماعی شبکه یک سیما روز 24 فروردین ماه میهمان برنامه خانواده که به صورت زنده از طریق شبکه یک سیما پخش می شود، هستند.

ارسال نظر

     


-->