مرکز فوریت های پزشکی 115 دانشگاه علوم پزشکی دزفول به پنج دستگاه آمبولانس جدید مجهز شد.
سرپرست این دانشگاه امروز گفت: واگذاری این آمبولانس ها به مرکز فوریت های پزشکی 115 دانشگاه علوم پزشکی دزفول در پی سفر وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی به استان خوزستان و تجهیز مراکز اورژانس 115 خوزستان به آمبولانس و تجهیزات جدید با هدف کمک در مواقع بروز پدیده ریزگردها صورت گرفت.
یوسف پریدار افزود: این آمبولانس ها که مجهز به دستگاه احیاء ، مخزن اکسیژن و سایر تجهیزات درمانی هستند در اختیار پایگاه های اورژانس 115 شهرهای دزفول ، شوش و گتوند قرار گرفت.
وی تعداد پایگاه های اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی دزفول در شمال خوزستان را 23 پایگاه دانست و افزود: این پایگاه ها مجهز به 43 دستگاه آمبولانس می باشند.
دانشگاه علوم پزشکی دزفول علاوه بر شهرستان دزفول ، شهرستان های شوش و گتوند در شمال خوزستان را زیر پوشش داشته و به بیش از دو نیم میلیون نفر در شهرهای شمال خوزستان و استانهای همجوار خدمات رسانی می کند.
واحد مرکزی خبر