یادواره شهدا دانشجو شهرستان دزفول به همت بسیج دانشجویی آموزشکده فنی و حرفهایی سما این شهرستان نیمروز چهارشنبه در محل سالن اجتماعات این دانشگاه و با حضور سردار دانش پژوه و جمعی از مسئولین شهری خانوادههاى معزز شهدا اساتید دانشجویان و اقشار مردم برگزار گردید .
در این مراسم سردار دانش پژوه فرمانده قرارگاه جنوب غرب کشور در بیاناتی یادآور شدند: همانطور که امام شهدا و شهدا تکلیف خود را انجام دادند ما نیز تکلیف خود را انجام دهیم و تکلیف ما این است که هرکس در هر جایگاهی است تمام تلاش خود را برای پیشرفت کشور و برداشتن موانع از سر راه نظام قدم بردارد.
همچنین در این آیین متنی ادبی توسط خواهر بسیجی سارا نادرزاده قرائت و مداح اهل البیت حاج حسن عسکری به مداحی در رثای شهدا پرداختند.
در پایان این مراسم از خانواده شهدای دانشجو تقدیر به عمل آمد.
۹۶ هزار هکتار از زمینهای ملی دزفول رفع تداخل شد
🔴⚡۹۶ هزار هکتار از زمینهای ملی دزفول رفع تداخل شد 📌رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دزفول گفت: چهار









