5th، آگوست 2014
پایگاه خبری تحلیلی دزمهراب
اخبار دزفول، خوزستان، جهان
Dezmehrab.ir
زمان انتشار: 5 th آگوست 2014 ساعت 9:40 ق.ظ | کد خبر: 18403  

همسر‌درمانی نامی است که دوای درد بیماری‌های روحی و روانی تمام مجرد‌هاست؛ شیوه‌ای که سنت پیغمبری آسمانی است، سنتی که دین، با آن کامل می‌شود. نصف دین، باقی‌اش با خود تو است. تلاطم روحی خود را در آیات قرآن کریم جست‌وجو کن.

تنهایی حوصله‌ات سر می‌رود. تلفن‌ات را برمی‌داری و به رفیقانت زنگ می‌زنی و مهیا می‌شوید برای یک تفریح جانانه. گردش تمام می‌شود و به خانه بازمی‌گردی، ولی هنوز سردر گمی.

کلافه‌ای. موتور یا ماشین‌ات را برمی‌داری و خیابان‌ها را می‌چرخی. آب و هوایی عوض می‌کنی و به خانه بازمی‌گردی.

کسلی. کتاب‌هایت را برمی‌داری و مطالعه می‌کنی. کتاب را می‌بندی. مطالعات جانبی‌ات تمام شده، ولی هنوز کسلی.

بی‌تابی. به سراغ موبایلت می‌روی. وایبر و واتساپ و لاین و تانگو و… را زیر و رو می‌کنی. گوشی‌ات را زمین می‌گذاری، ولی هنوز بی‌حوصله‌ای. حالا لپ‌تاپ‌ات را باز می‌کنی و پدر فیسبوک را درمی‌آوری. فیسبوک بازی‌ات تمام می‌شود، ولی هنوز بی‌قراری.

دلت گرفته است. یک ذره جاده خاکی می‌زنی و آهنگ‌های مختلف را گوش می‌کنی. غمگین می‌شوی. شاد می‌شوی. به فکر فرو می‌روی. آهنگ‌هایت ته می‌کشد، ولی هنوز دلت بی‌قرار است.

می‌دانی. خودت بهتر از هر کس می‌دانی. آرامش‌ات را از دست داده‌ای. بی‌قراری. بی‌تابی. بی‌حوصله‌ای. خودت خوب می‌دانی این بی‌قراری ناشی از چیست؟!

می‌شود گفت تمام این تشویش و اضطراب‌های دوران مجردی تا حدی طبیعی است اما از حد که گذشت یک بیماری تلقی می‌شود. البته درمانش ساده است. همسر‌درمانی نامی است که دوای درد بیماری‌های روحی و روانی تمام مجرد‌هاست؛ شیوه‌ای که سنت پیغمبری آسمانی است، سنتی که دین، با آن کامل می‌شود. نصف دین، باقی‌اش با خود تو است. تلاطم روحی خود را در آیات قرآن کریم جست‌وجو کن.

سوره روم آیه ۲۱:

ومن ایاته ان خلق لکم من انفسکم ازواجا لتسکنوا الیها وجعل بینکم موده ورحمه ان فی ذلک لایات لقوم یتفکرون.

و از نشانه‌های قدرت اوست که برایتان از جنس خودتان، همسرانی آفرید تا به ایشان آرامش یابید و میان شما دوستی و مهربانی نهاد.

یار در خانه و ما گرد جهان می‌گردیم!

ابراهیم جلالیان

نظر بینندگان
  1. احسان says:

    سلام
    به موضوع مهمی اشاره کردید. ازدواج حلال بسیاری از پریشانی ها و بی حوصلگی هاست.
    دعای مقام معظم رهبری برای جوانان:
    ان شاالله خداوند همه جوانان نامتاهل رو به زودی زود از نعمت تأهل خوشبخت کننده برخوردار بفرماید.

  2. مصطفی says:

    مشکل اینه که یار درخانه نیست شایدم هست اون پشت مشتا قایم شده ما نمی بینیم!

  3. الف says:

    سلام
    به خدا قسم آرامش مطلق است و ان شاءلله روزی تمام جوان ها شود.
    آمین

  4. محیا says:

    چرا اسم نویسنده ی مطالب فقط در صفحه ی اصلی نمایش داده میشه؟
    به نظرم نیازه که اسم نویسنده در زیر مطلب هم درج بشه .این مشکل برای خوندن آرشیو بیشتر خودش رو نشون میده چون نویسنده مجهوله.
    موفق باشید.

  5. دغدغه says:

    اون قبلا بود که میگفتن “یار در خانه و ما گرد جهان میگردیم”، الان دیگه میگن “دوتایی با یار، دنبال خانه گرد جهان میگردیم!”
    _____
    ولی خالی از شوخی به موضوع مهمی اشاره کردید ولی کاش عمیقتر میشدید تو مساله. طبق نظرسنجی هایی که اینور اونور اعلام میشه مشکل ازدواج تو کشور ما چندین عامل داره، شاید مهمترین هاش اینها باشه:
    1. خانواده های سختگیر
    2. هزینه های زیاد ازدواج
    3. بی رغبتی خود جوانان
    اما شاید اگر بخوایم موضوع رو صرفا بین قشر مذهبی و صرفا تو دزفول در نظر بگیریم شاید از همه مهمترش همون گزینه 1، یعنی خانواده های سختگیر باشه.
    هنوز خاطرم هست دوران دانشجویی وقتی بین بچه ها صحبت ازدواج و خواستگاری میشد، بچه هایی که از شهرهای دیگه بودن همیشه با تعجب به شیوه خواستگاری و ازدواج دزفولیها نگاه میکردن. یادمه بچه ها اسم خواستگاری های دزفولیها رو گذاشته بودن خواستگاری بوتیکی! میگفتن شماها جست و جوی خانه به خانه انجام میدید تا بالاخره یه دختر رو برای پسرتون پسند کنید و عین یه تیکه لباس اون رو از بوتیک مورد نظر بخرید! و 70 درصد صحبتهاشون هم درست بود.
    متاسفانه تو امر ازدواج مثل بعضی امور دیگه دزفول ادای شهرهای بزرگ رو درمیاره درحالیکه اصلا نیازی نیست شبیه اونها بشه. چقد دخترها و پسرهای خوبی میشناسم که به خاطر همین سختگیری ها نتونستن هیچوقت ازدواج کنن!
    حرف و مطلب راجع به این قضیه زیاده اما کاش گوش شنوایی بود…

  6. همشهری says:

    سلام
    کاملا با نظر “دغدغه” موافقم. بسیار عالی. چقدر نظر دانشجو های هم دوره اتون درسته. خیلی حس بدیه وقتی عمیقا به این رفت وآمد ها فکر میکنی. حس میکنی داره بهت توهین میشه.

  7. حامد says:

    سلام به همه ی دوستان
    اگر چه نمی توان انکار کرد که ازدواج باعث به وجود آمدن آرامش و احساس خوبی در روان انسان می شود. بی تابی و بی قراری نداشتن ثبات روحی در دوران مجردی بسیار بیش از دورانی است که فرد متأهل شده است. اما نمی توان ازدواج را به عنوان روش درمان توصیه کرد. نمی توان ازدواج را مانند یک سیستم تلقی کرد که خروجی اش بلاشک مثبت است.
    اگر چه امروز مشکل عدم ازدواج به هنگام جوانان آسیب بسیار بزرگی برای کشور محسوب می شود اما نگاه آرمان گرایانه و نه واقع بینانه نسبت به ازدواج به اصطلاح از آن ور بوم افتادن است.
    شناخت دقیق از زندگی مشترک و قبول مسئولیت های آن از لحاظ روحی و روانی یکی از شرط های اصلی برای ازدواج است.

  8. ناجی says:

    سلام
    همینطور که ایشون فرمودند ازدواج باعث ایجاد برخی آرامش ها برای انسان می شود چرا که برخی نیازهای بشر فقط با ازدواج و علقه ی ازدواج و مسولیت ها و تمامی تکالیفی که در ازدواج هست حاصل میشه و یکی از ضروری ترین مسائلیه که باید جایگاه واقعی خودشو پیدا کنه (امروزه خیلی ها به دغدغه جنسی به امر ازدواج نگاه می کنن)
    اما نکته ای هم مهم است که (الا بذکر الله تطمئن القلوب) فراموش نکنیم که باید آرامش ما خدایی باشه، یعنی هدف اصلی باید این باشه که به آرامشی برسیم که با یاد خدا حاصل بشه و به آرامش در کنار همسر بودن(هرجند که متعالی است) بسنده نشود.
    هیچ کس فکر متضاد بودن این دو را هم نکند…

  9. معیار چیه؟؟؟؟ says:

    با سلام.
    مراسمات و رسم و رسومات دزفول افتضاحه،خدا میدونه چقدر حق گردنشون میاد با این خواستگاری رفتنشون.
    واقعا همینه اب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم،میدونید چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟چون معیار فقط شده ظاهر،
    گوش بدین جالبه،میگن:من فقط دختر نجیب و با حیا میخوام،قول شرف میدم بعضیاشون دروغ محض میگن،اخه شده دختر معرفی کردم بهش،میگه:اخه میدونی بلاخره پسر ما مهندسه………نه انگار قسمت نیست،
    اخه دروغگو کی رو گول میزنی؟اخه ادم با خودشم رو راست نباشه؟؟؟؟؟؟خب از اول دنبال دختر تحصیل کرده و چشم سبز ًکه معیار اصلی شده برا بعضیا” بگرد ،نمیدونم شاید غلط باشه ولی حداقل با انصاف، با خودت رو راست باش دیگه،
    اه با این معیارهای جدید و مسخره.

    ان شالله امام زمان (عج)خودش عنایتی کنه،
    ان شالله

    ، شا

  10. reza says:

    حق با حامده….
    «شناخت دقیق از زندگی مشترک و قبول مسئولیت های آن از لحاظ روحی و روانی یکی از شرط های اصلی برای ازدواج است.»
    این جمله قصار رو باید قاب گرفت و بالای تمام دانشگاه ها نصب کرد.

ارسال نظر

     


-->