به گزارش دزمهراب در اطلاعیه روابط عمومی استانداری خوزستان که روز یکشنبه منتشر شده آمده است:تعطیلی روز پنجم فروردین ماه ادارات و سازمانهای دولتی در سطح این استان براساس تصمیم اتخاذ شده به منظور استفاده بهینه از روزها و مناسبت های ارزشی و فرهنگی پیش رو و پذیرایی هرچه بهتر از میهمانان نوروزی صورت گرفته است.
همچنین در این اطلاعیه آمده است:با توجه به همراهی مردم و کارکنان دولت در شرایط بد جوی آخرین روزهای سال گذشته و به منظور ایجاد روحیه نشاط و آمادگی هرچه بیشتر برای شروع فعالیتهای کاری خود، روز چهارشنبه پنج فروردین ماه سالجاری تعطیل اعلام می گردد.
استانداری خوزستان همچنین اعلام کرد:سازمانهای امدادرسان و مراکز درمانی و اعضای ستاد سفر در روز یاد شده کماکان به ارائه خدمت ادامه خواهند داد.
پنجم فروردین ماه نخستین روز کاری ادارات و دستگاههای دولتی در سال 1394 می باشد.
استان خوزستان در ایام تعطیلات نوروز میزبان مسافران نوروزی و کاروان های راهیان نور از سراسر کشور می باشد.
ایرنا