به گزارش دزمهراب مسئول فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دزفول در گفتگو با خبرنگار دزمهراب از برنامه ریزی این اداره برای برگزاری مناسب اعتکاف خبر داد.
عبدالکریم بیدخ بیان کرد: ما در سطح شهرستان تا اکنون قریب به 53 مسجد حداقل یکبار تجربه اعتکاف را داشته اند و از میان مساجدی یکبار و مساجدی نیز تمام سال ها این مراسم را برگزار کرده اند.
وی از اهم دلایلی که باعث برگزار نشدن مجدد اعتکاف شده است را اینگونه عنوان کرد و افزود: یکی از دلایل نوسازی و ساخت و ساز در مسجد است ، دلیل دیگر تعامل بین هیئت امناء ، بسیج ،کانون فرهنگی و امام جماعت است که بعضاً نتوانسته اند حرف همدیگر را درست متوجه شدند و همچنین مناسب برگزار نشدن اعتکاف سال قبل و نیز جذب نیرو از دلایل دیگر است.
این مسئول فرهنگی ادامه داد: نوع مدیریت و مسئولیت فرهنگی در مسجد از دلایل دیگر برگزار نشدن اعتکاف در مسجد است و این به دلیل اتکا کردن به یک مسئول فرهنگی است که با رفتن او این برنامه و سایر امور فرهنگی مسجد به اصلاح روی زمین می ماند. صحبت درست در خصوص مسئولین فرهنگی مساجد این است که باید به این افراد بهاء داد و نیز مسئولی ، مسئول است که برای آینده برنامه ریزی کند و خودخواه و خوداتکا نباشد و باید نیرو را برای بعد از خودش تربیت کند.
عبدالکریم بیدخ همچنین گفت: آمار امسال ما 40 مسجد است که تعداد افراد پیش بینی شده برای شرکت در تمام شهرستان قریب به 5000 نفر خواهد رسید که همیشه به طور معمول 50 درصد خواهران و 50 درصد برادران بوده اند و در شهر نیز تعداد مساجدی که برگزار میکنند نسبت به روستاها نیز همین درصد است.
وی خاطر نشان کرد: سال گذشته به دلیل همزمان شدن اعتکاف با امتحانات از نظری جمعیتی افت داشتیم و ممکن است امسال نیز چون هنوز در فصل امتحانات هستیم این افت را داشته باشیم.
عبدالکریم بیدخ در پایان گفت : لیست ارائه شده تعداد مساجدی است که برگزاری مراسم در آنها قطعی شده و ممکن است طی روزهای آینده مساجدی دیگر نیز به آن اضافه شوند.