پایگاه خبری تحلیلی دزمهراب

تخصیص اعتبار میلیاردی به دزفول+جزئیات اعتبارات

به گزارش دزمهراب نشست کمیته برنامه ریزی شهرستان دزفول صبح امروز سه شنبه در سالن همایش های فرمانداری ویژه دزفول برگزار شد.

فرماندار ویژه دزفول در این جلسه گفت: وضعیت اعتبارات سال ۹۵ دزفول نسبت به سالهای گذشته بهتر شده اما زخم های کهنه و مشکلات دیرینه این شهرستان همچنان پابرجا هستند و بعید است تا 20 سال آینده مناطقی همچون سردشت و شهیون به وضعیت دیگر مناطق استان برسد.

حبیب الله آصفی افزود: بنده همواره در جلسات مختلف که در مرکز استان برگزار می شد به بیان محرومیت های دزفول پرداخته ام که در ابتدا با خنده روبرو حضار میشدم ولی بعد از دستور استاندار جهت بررسی موضوع همه اذعان داشته اند که شهرستان دزفول جدای از بخش مرکزی و چغامیش از محرومیت های مضاعفی رنج می برد که با این اندک اعتبارات به جایی نخواهد رسید.

وی با بیان اینکه نماینده دزفول اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان جهت خرید ماشین آلات در حوزه راه بخش سردشت و شهیون اخذ نموده تصریح کرد: این جای خوشحال دارد چرا که این عدد با 30درصد کل اعتبارات شهرستان برابری می کند و از طرفی هر کدام از مسئولین دزفول که می تواند رابطه و کانالی با مرکز بزند این امر را انجام و اعتباراتی حتی جزءی اخذ نماید.

فرماندار دزفول با تاکید بر اینکه بخش های مرکزی و چغامیش دزفول محروم و دو بخش سردشت و شهیون ویرانه است و کسی این را باور نمی کند اضافه کرد: هر ساله دزفول به حق اصلی خود در توزیع اعتبارات نرسیده اما در سال جاری میزان اعتبارات اختصاص یافته واقع بینانه تر از سالهای گذشته است که شاید بتوان اندکی از دردهای شهرستان را کاهش داد.

img_4060

دبیر کمیته برنامه ریزی شهرستان دزفول نیز در این جلسه اظهار کرد: 133 میلیارد تومان اعتبار از منابع شهرستان جهت تکمیل طرح ها و پروژه های نیمه تمامی که بالای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی اختصاص یافته است و برای پروژه هایی کمتر از ۸۰ درصد پیشرفت اعتباراتی اختصاص پیدا نکرده است.

محمد نجفیان با بیان اینکه اعتبارت در دو منبع شامل اعتبارات نفت و استانی و اعتبارت متوازن کشوی یا همان ماده 180 است افزود: طبق الزامات قانونی باید از اعتبارات مذکور، 8 درصد سهم بنیاد مسکن، ۱۰ درصد سهم تامین آب های روستایی و شهری، 3 درصد سهم حوزه های علمیه و یک درصد برای بسیج شهرستان دزفول پرداخت شود.

معاون عمران فرماندار دزفول نیز در این نشست عنوان کرد: مجموع کل اعتبارات در نظر گرفته شده برای شهرستان دزفول رقمی بالغ بر 53 میلیارد و 300 میلیون تومان میباشد، که از این میزان حدود ۲۳ میلیارد و 900 میلیون تومان مربوط به اعتبارات نفت و استانی و ۲۳ میلیارد و حدود 900 میلیون نیز از اعتبارات متوازن کشوری یا همان ماده ۱۸۰ است.

عبدالحسین پوررکنی افزود: از این اعتبار مبلغ 8 میلیارد و 850 میلیون تومان مختص به پروژه های با پیشرفت فیزیکی بالای از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی خواهد بود.

وی افزود: این اعتبار طبق برنامه ریزی و بررسی صورت گرفته و در وضعیت کنونی اقتصادی کشور اختصاص یافته است و مدیران دستگاه های اجرایی باید علاوه بر این اعتبار با تلاش و پیگیری بیشتر نسبت به جذب این اعتبار اقدام کنند.

img_4082

فریدون روغنی زادگان رییس عمران و برنامه ریزی فرمانداری ویژه دزفول نیز گفت: کل اعتبارات استان خوزستان در سال جاری حدود 600 میلیارد تومان می باشد که از هم اکنون مدیران شهرستان باید تلاش خود را برای جذب اعتبارت متمرکز از مرکز استان کنند و با استفاده ارتباط با مدیرکل مربوطه بتوانند سهم خوبی برای دزفول جذب کنند.

وی افزود: سرجمع اعتبارت در فصول مختلف شامل تملک دارائی 2 میلیارد و 480 میلیون تومان، امور قضایی 200 میلیون تومان، آموزش 256 میلیون تومان، انرژی 564 میلیون تومان، بهداشت و درمان یک میلیارد 300 میلیون تومان، تربیت بدنی یک میلیارد 575 میلیون تومان، حمل و نقل یک میلیارد 150 میلیون تومان، هواشناسی 90 میلیون تومان، رفاه یک میلیارد تومان، صنعت و معدن 630 میلیون تومان، فرهنگ یک میلیارد و 790 میلیون تومان، کشاورزی و منابع طبیعی یک میلیارد 960 میلیون تومان، محیط زیست 371 میلیون تومان و مسکن وشهرسازی 12 میلیارد و 500 میلیون تومان می باشند.

رییس عمران و برنامه ریزی فرمانداری ویژه دزفول در ادامه در خصوص پروژه های تکمیلی اظهار کرد: در بخش راه در دزفول 770 میلیون تومان برای تعریض و بهسازی جاده چهارراه آوج ، 462 میلیون تومان جهت 2بانده کردن جاده بن جعفر ، یک میلیون تومان برای نصب گاردریل و خط کشی جاده سردشت در نظر گرفته شده است که بیشترین رقم اعتبار نسبت به سایر بخش ها می باشد.

روغنی زادگان با بیان اینکه 50 میلیون تومان برای ساخت دبیرستان 5 کلاسه رفیعیان اعتبار تخصیص یافته تصریح کرد: همچنین 20 میلیون تومان برای احداث پایگاه امداد ونجات شهیون پیش بینی شده ضمن اینکه طبق الزام 80 میلیون تومان جهت تعمیر و نگهداری حوزه علمیه دزفول ،یک میلیارد و 493 میلیون تومان به منظور احداث حوزه علمیه الزهرا و یک میلیارد و 500 میلیون تومان برای مرکز خدمات حوزه های علمیه شهرستان دزفول اختصاص یافته است.

وی با اعلام اینکه یک میلیارد تومان به فرهنگ هنر و گردشگری جهت حفظ و نشر آثار دفاع مقدس تخصیص یافته اضافه کرد: اعتبار درنظر گرفته شده برای عمران روستایی وعشایری دزفول در سال جاری 80 میلیون تومان است همچنین 600 میلیون تومان برای بهسازی روستای شوهان سفلی و اجرای طرح هادی و برای بهسازی دیگر روستاها 800 میلیون تومان در نظر و نیز علاوه بر این برای مطالعات طرح آبرسانی روستاهای توت علیا،چمبره و توت سفلی چهار میلیون و هشتصد هزار تومان در نظر گرفته شده است .

img_4065 img_4086

اخبار مرتبط