پایگاه خبری تحلیلی دزمهراب

فعلا جلوی انتقال تجهیزات کارخانجات فتح گرفته شده تا اقدام جدی در این خصوص صورت گیرد

حجت الاسلام سیدمحمدعلی قاضی دزفولی افزود: یک فاجعه اقتصادی بزرگ در دزفول درشرف وقوع بود که با حضور سریع نماینده و فرماندار جلوی آن گرفته شد.

وی ادامه داد: کارخانجات صنعتی فتح دزفول در سال ۷۷ با حضور مقام معظم رهبری راه اندازی و زمین آن در یک نقطه مرغوب از سوی فرمانداری واگذار شده بود.

وی با بیان اینکه زمینه اشتغال حدود ۲۰۰ نفر در این کارخانجات فراهم شده بود، ادامه داد: این مجموعه در سالهای اخیر غیرفعال بود و اخیرا مطلع شدیم تجهیزات آن که قطعات راه آهن و خطوط انتقال برق تولید می کرد و دارای تجهیزات، سوله های مختلف و ماشین آلات کامل بود در حال انتقال به شهر دیگر بود.

امام جمعه دزفول اظهارداشت: برخی افراد قصد دارند با این اقدام یک فاجعه اقتصادی در دزفول رقم بزنند ولی بدانند مسوولان شهرستان اجازه تغییر کاربری این زمین و فروش آن را نخواهند داد.

وی افزود: نامه ای در این خصوص به مقام معظم رهبری ارسال و بیان شده قصد فروش این کارخانه را دارند، از مدعی العموم و آیت الله رئیسی نیز تقاضا می شود به این موضوع ورود کنند و جلوی این فاجعه را بگیرند.

حجت الاسلام قاضی دزفولی اظهارداشت: فعلا جلوی انتقال این تجهیزات گرفته شده تا اقدام جدی در این خصوص صورت گیرد.

اخبار مرتبط