
فرمانده انتظامی دزفول از دستگیری ۲ سارق حرفهای اماکن خصوصی و اعتراف به ۱۰ فقره سرقت در این شهرستان خبر داد .
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پلیس، سرهنگ “روح اله گراوندی” در تشریح جزئیات خبراظهار داشت: در پی وقوع چند فقره انواع سرقت در سطح شهرستان ، پیگیری موضوع بصورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی افزود: مأموران انتظامی با انجام کارهای اطلاعاتی ۲ سارق را شناسایی و پس از هماهنگی با مرجع قضائی طی عملیات ضربتی آنها را دستگیر کردند .
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه در بازرسی از مخفیگاه متهمان اموال سرقتی از قبیل، ۲ دستگاه کولر گازی و ابزار آلات سرقت کشف شد، بیان داشت: متهمان در بازجوییهای اولیه به ۱۰ فقره سرقت اماکن خصوصی درسطح شهرستان دزفول اعتراف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان دزفول در پایان خاطرنشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده مقدماتی به مرجع قضائی معرفی شدند.