فرمانده انتظامی دزفول از دستگیری عاملان تیراندازی و آتش زدن درب منازل شهرستان شادگان در عملیات ضربتی پلیس آگاهی این شهرستان خبر داد .
به گزارش رسانه دزمهراب ،به نقل از خبرنگاه پایگاه خبری پلیس، سرهنگ “روح اله گراوندی” در تشریح این خبر گفت: ماموران پلیس آگاهی دزفول با رصد اطلاعاتی اعضاء باند ۶ نفره عاملان تیراندازی در شهرستان شادگان را در یکی از باغ ویلاها شناسایی و پس از هماهنگی با مرجع قضائی طی یک عملیات منسجم پلیسی در مخفیگاهشان دستگیر کردند .
وی در ادامه با اشاره به توقیف یک دستگاه پژو ۴۰۵ از متهمان افزود: متهمان به اتهام تیر اندازی ،آتش زدن و تخریب درب منازل و سرقت مسلحانه منجر به قتل تحت تعقیب مراجع قضائی شهرستان شادگان بودند.
فرمانده انتظامی شهرستان دزفول با اشاره به عزم جدی پلیس در برخورد با مخلان نظم و امنیت عمومی، عنوان داشت متهمان پس از تشکیل پرونده مقدماتی جهت سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی داده شدند.