پایگاه خبری تحلیلی دزمهراب

81 شکارچی و صیاد متخلف پارسال در دزفول دستگیر شدند

رییس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت:ماموران حفاظت محیط زیست این شهرستان پارسال 81 صیاد و شکارچی متخلف را دستگیر کردند.

به گزارش دزمهراب فرهاد قلی نژاد با بیان اینکه هرگونه شکار و صید پرندگان و آبزیان نیاز به مجوز از اداره حفاظت محیط زیست دارد افزود:اداره حفاظت محیط زیست در راستای حفاظت از گونه های جانوری و گیاهی با متخلفان با قاطعیت برخورد می کند.

وی به شکارچیان و صیادان فاقد پروانه شکار و صید توصیه کرد برای دریافت پروانه قانونی شکار و صید به اداره حفاظت محیط زیست مراجعه کنند.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دزفول همچنین بیان کرد:در حال حاضر یکصد خانوار دزفولی از طریق صیادی امرار معاش می کنند.

قلی نژاد گفت:جامعه صیادان دزفول ، صیادان بومی و با تجربه ای هستند که سالیان طولانی معیشت خود را از طبیعت تامین نموده و با فعالیت قانونی خود و اخذ مجوزهای لازم ، همکاری مطلوبی با سازمان حفاظت محیط زیست در زمینه جلوگیری از تخریب محیط زیست در نقش همیاران محیط زیست داشته اند.

وی افزود:این صیادان با صید ماهی،کبوترهای وحشی ، سار و گنجشک امرار معاش می کنند و به عنوان همیاران محیط زیست خدمات شایسته ای داشته اند.

قلی نژاد با اشاره به ممنوعیت صید کلیه گونه های در خطر انقراض مانند دراج افزود: اداره حفاظت محیط زیست دزفول در حد امکان همکاری لازم را در خصوص صدور مجوزهای قانونی براساس دستورالعمل های سازمان حفاظت محیط زیست با صیادان دارد تا ضمن تامین معیشت صیادان بومی آسیبی به حیات وحش وارد نشود. 

رییس اداره حفاظت محیط زیست دزفول اظهار کرد:صیادان دزفول نیز پیش از این همکاری خود را با ادارات حفاظت محیط زیست استان خوزستان در زمینه حفاظت بیشتر از گونه های جانوری و گیاهی اعلام و اثبات کردند.

شهرستان دزفول با چهار هزار و 762 کیلومتر مربع مساحت شمالی ترین شهرستان استان خوزستان می باشد که با دارا بودن بخش های کوهستانی و بکر طبیعی، گونه های جانوری نادری را در خود جای داده است. 

سمندر امپراطور،لاک پشت فراتی ،گوزن زرد ،رودک عسل خوار و دراج از جمله مهمترین گونه های جانوری نادر شهرستان دزفول می باشند که شکار و صید آنها ممنوع است.

ایرنا

اخبار مرتبط