عبدالرضا مهران زاده پیش بینی کرد هفت هزار و ۵۰۰ تن محصول برنج از اراضی کشاورزی دزفول برداشت شود.
وی با اشاره به افزایش دو برابری سطح زیر کشت برنج در دزفول نسبت به سال زراعی گذشته اظهار داشت: تولید برنج در واحد سطح نیز با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی و نبود گرد و خاک افزایش چشمگیری داشت.
مدیر جهاد کشاورزی دزفول افزود: بخشی از برنج تولیدی وارد بازار دزفول شده و بخشی از آن به برنج کوبی شهرستان شوشتر منتقل می شود.
وی نوع برنج کشت شده در اراضی دزفول را ارقام پر محصول محلی،عنبربو ، دانیال و شفق دانست و گفت:در تولید برنج دزفول هیچ نوع ماده سمی به عنوان دفع آفات نباتی،قارچ کش و علف کش در شالیزارها مصرف نمی شود.
مهران زاده ضمن توصیه شهروندان به مصرف برنج تولید این شهرستان به دلیل کیفیت و سالم بودن افزود: برنج تولید دزفول از نظر عطر، بو و طعم بی نظیر است.
ایرنا