ه نخستین برنامه ی تقدیر از محیط بان نمونه ی شهرستان دزفول و سایر محیط بانان صبح امروز۹۵/۵/۲۴به همت انجمن سفیران بانگ زمین و با حضور ریاست محترم اداره ی محیط زیست شهرستان دزفول جناب مهندس قلی نژاد، محیط بانان دزفول و قلعه شاداب، آقای جاموسی از اعضای محترم شورای شهر، آقای محمد پور مدیر انجمن کوهنوردان و نمایندگانی از انجمن های دزپارس و سبزبانان در خانه ی تاریخی تیزنو برگزار شد .
آقای مهندس قلی نژاد ریاست اداره ی محیط زیست در این مراسم ضمن تبریک ولادت باسعادت ثامن الحجج(ع) و تشکر از انجمن سفیران بانگ زمین، آقای جاموسی و محمدپور به مسائل و مشکلات محیط بانان پرداختند.
مشکلاتی از قبیل گرسنگی ، دوری مسافت ، مشکلات معیشتی، نبود امکانات مخابراتی در پاسگاه ها که گریبان گیر محیط بانان است و فقط و فقط به عشق حفاظت از آب وخاک و زمین و جانوران این مشکلات را تحمل می کنند.
ایشان اضافه کردند :”بحران زیست محیطی و فاجعه ی رودخانه ی کارون که لقب رودخانه ی مرگ به خود اختصاص داده که می توان با همیاری یکدیگر به رفع آن پرداخت .مشکلات ریزگردها که حتی تهران را درگیر کرده از معظلات زیست محیطی است .بحران آب و کمبود منابع آب شیرین به اوج خود رسیده .در دزفول آب شیرین خود را به صورت نیم بها کرده و به صورت فاضلاب خارج می کنیم.باید الگوهای مصرف درست شود ، آبیاری باید اصلاح شود ، سدسازی ها باید درست گردند.میانگین خوشبینانه ی بارندگی برای ایران ۲۵۰mmمی باشد که این حالت اتفاق نمی افتد.همه ی ما باید در بحث فرهنگ سازی و آموزش تلاش کنیم ، در خصوص ارزش منابع آب ، خاک و…
اگر یک روز چند ساعت آب قطع گردد به اهمیت آب پی می بریم ، وقتی ریزگرد وارد شهری میشود متوجه ی اهمیت هوای پاک خواهیم شد .
پس بحث آموزش شهروندی می تواند کارساز باشد .چند تن از محیط بانان با شلیک مستقیم شکارچیان به شهادت رسیدند و این نشانه ی عدم آموزش کافی و آگاه سازی لازم می باشد.بحث آگاه سازی و آموزش لازمه ی حفاظت از محیط زیست است.”
دبیر انجمن سفیران بانگ زمین در ادامه ی برنامه از هدف تشکیل انجمن، پیشرفت آن طی مدت زمان کوتاهی و فعالیت های انجام شده در این انجمن سخن به عمل آوردند.
پخش کلیپ شگفتی های گل ها در خلقت ، سخنان ریاست اداره محیط زیست ، مدیر انجمن کوهنوردان دزفول ،مدیر انجمن سفیران بانگ زمین ، تقدیر از محیط بان نمونه توسط انجمن سفیران بانگ زمین جناب آقای هادی پور ، و تقدیر از سایر محیط بانان از جمله بخش های برنامه ی امروز بود.
همچنین در پایان برنامه از همکاری صمیمانه ی اداره ی کل نوسازی شهرستان دزفول و همکاری بی دریغ اداره ی محیط زیست شهرستان دزفول و اعضای انجمن سفیران بانگ زمین و آقای حنیف نماینده ی مسجد ولی عصر(عج) تقدیر به عمل آمد.
در سایه پویش معنوی به حرمت امام علی (ع)؛پرونده مطالبه ۷۰۰ گرم طلا در دزفول با صلح و سازش خاتمه یافت
🔴⚡در سایه پویش معنوی به حرمت امام علی (ع)؛پرونده مطالبه ۷۰۰ گرم طلا در دزفول با صلح و سازش خاتمه