حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد مهدی تسخیری گفت: توسعه رشته ها ، این دانشکده تبدیل به دانشگاه خواهد شد.
قائم مقام دفتر مرکزی ضمن دیدار از دانشکده اصول دین دزفول دیدار با مسئولین این شعبه تبادل نظرکردند
حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد مهدی تسخیری قائم مقام دفتر مرکزی،ضمن اظهار خرسندی از حضور در دزفول پایتخت مقاومت ایران اسلامی به ذکر برنامه ها و اهداف راهبردی جهت توسعه و پیشرفت دانشکده اصول الدین پرداخته و اظهار کرد: با توسعه رشته ها ، این دانشکده تبدیل به دانشگاه خواهد شد
وی به برنامه های آینده این دانشکده برای احداث شعبه در کشورهای خارجی اشاره و اظهار کرد: در حال رایزنی با کشور های مختلف جهان جهت تاسیس شعبات این دانشکده در خارج کشور می باشیم و امیدواریم این رایزنی ها به زودی جواب دهند.
قائم مقام دفتر مرکزی در ادامه گفت:در آینده با تامین منابع مالی مناسب ، کسر بودجه ای که گریبانگیر این دانشکده شده است بر طرف و تلاشهایی جهت تکمیل پروژه نیمه کاره ساختمانی دبیرستان علامه عسکری دزفول و احداث ساختمان دانشکده اصول الدین این شهر انجام خواهد شد.
دکتر تسخیری ،همچنین در این دیدار از پروژه ساختمانی دبیرستان علامه عسکری دزفول،ساختمان مدرسه علمیه الزهراء(س)دزفول،زمین محل احداث دانشکده اصول الدین دزفول،ساختمان تهیه شده جهت خوابگاه برادران واقع در کوی سوم شعبان دزفول بازدید بعمل آوردند.
دزفول امروز