معاون امور شهری شهرداری دزفول با اشاره به مشکلات کشتارگاه دام این شهرستان گفت: هزینه های سالانه کشتارگاه دزفول 12 میلیارد و 684 میلیون ریال و درآمد آن چهار میلیارد و 476 میلیون ریال است که این آمار نشان می دهد مخارج این کشتارگاه سه برابر درآمد آن است.
به گزارش دزمهراب از ایرنا محمد ابوالحلاج روز سه شنبه در نشست شورای سلامت و امنیت غذایی دزفول در سالن جلسات فرمانداری ویژه این شهرستان افزود: در دزفول به ازای کشتار هر دام سبک مبلغ 75 هزار ریال و برای هر راس دام سنگین 150 هزار ریال دریافت می شود در حالی که در کشتارگاه های سایر شهرهای استان مبالغ بیشتری دریافت می شود.
وی اظهار داشت: برای توسعه فعالیت کشتارگاه و نواقص بهداشتی نیازمند یک سردخانه و تجهیزات دیگر هستیم ولی درآمدها کفاف هزینه ها را نمی دهد لذا اجرای دیگر طرح ها در این کشتارگاه ممکن نیست.
در این نشست مقرر شد ریز هزینه های کشتارگاه تهیه و با آمار دیگر کشتارگاه ها مقایسه شود و برای تصمیم گیری در اختیار شورای سلامت قرار گیرد.
رییس مرکز بهداشت دزفول نیز در این نشست با اشاره به عملکرد طرح نوروزی سلامت گفت: تعداد کل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در دزفول چهار هزار و 993 مورد و تعداد کل اماکن عمومی این شهرستان سه هزار و 221 مورد است که در مدت یک ماه اجرای طرح سلامت نوروزی 9 هزار و 241 مورد بازدید توسط کارشناسان بهداشت محیط از این اماکن انجام شد.
رضا پورآئین افزود: هشت مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی به دلیل مشکلات و نواقص بهداشتی پلمب و 32 مرکز به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی از معدوم کردن هفت تن مواد غذایی فاسد در این مدت خبر داد و افزود: چهار هزار و 833 مورد کلرسنجی آب انجام شد که 31 مورد آن مربوط به آب استخر بود.
رئیس مرکز بهداشت دزفول در خصوص عملکرد سیل نیز گفت: سه کمپ شهید قاضی، رجایی و کمپ نوروزی برای اسکان سیل زدگان دزفول در نظر گرفته شده بود که 686 نفر در این کمپ ها مستقر شدند.
وی افزود: 25 نیروی بهداشتی در این کمپ ها مستقر شده بودند که 276 ویزیت پزشکی، 47 مورد واکسیناسیون کودکان و 13 مورد نمونه برداری التور انجام شد که آزمایش های التور منفی بودند.
پور آیین اظهار داشت: فعالیت های مرکز بهداشت در مناطق سیل زده تا عادی شدن وضعیت ادامه دارد.
رئیس دامپزشکی دزفول نیز گفت: به محض خروج دام از مناطق سیل زده وضعیت سلامت آنها بررسی و پیشگیری های لازم برای ابتلا به تب برفکی و بیماری لمپی اسکین انجام شد.
محسن ورجاوند با اشاره به واکسیناسیون یکهزار و 500 راس دام افزود: اکیپ هایی به احمدفداله ارسال شد که خوشبختانه بیماری خاصی ناشی از سیل در این مناطق مشاهده نشد.