پایگاه خبری تحلیلی دزمهراب

در سایه پویش معنوی به حرمت امام علی (ع)؛پرونده مطالبه ۷۰۰ گرم طلا در دزفول با صلح و سازش خاتمه یافت 

🔴⚡در سایه پویش معنوی به حرمت امام علی (ع)؛پرونده مطالبه ۷۰۰ گرم طلا در دزفول با صلح و سازش خاتمه یافت

🔹رئیس دادگستری شهرستان دزفول گفت: شعبه ۴ شورای حل اختلاف این شهرستان در راستای پویش معنوی به حرمت امام علی (ع) می بخشم، موفق شد با تلاش فراوان دو پرونده مهم با موضوع مطالبه ۷۰۰ گرم طلا به ارزش چهار میلیارد و ششصد میلیون تومان را به صلح و سازش ختم کند.

 

🔹مصطفی آباد گفت: این پرونده از نظر مالی و حقوقی حائز اهمیت زیادی بود که به همت اعضای شورای حل اختلاف و با اتکا به فضل و عنایت الهی، به صورت مسالمت‌آمیز و با صدور گزارش اصلاحی خاتمه یافت.

 

🔹رئیس دادگستری دزفول اظهار داشت: تلاش برای صلح و سازش در این پرونده نشان‌دهنده ظرفیت بالای شورای حل اختلاف در ایجاد تفاهم میان طرفین دعوا و کمک به کاهش تنش‌ها و مشکلات قضایی است.

 

🔹آباد تاکید کرد: استفاده از پویش‌های معنوی و ارزش‌های اخلاقی همچون آموزه‌های دینی در روند رسیدگی به پرونده‌ها، می‌تواند کمک شایانی به حل و فصل اختلافات و ایجاد آرامش در جامعه کند.

 

اخبار مرتبط