پایگاه خبری تحلیلی دزمهراب

دزفول با تولید روزانه ۵۰۰ تن روغن، ۱۰ درصد نیاز کشور را تامین می‌کند   

🔴⚡دزفول با تولید روزانه ۵۰۰ تن روغن، ۱۰ درصد نیاز کشور را تامین می‌کند

 

🔹مدیر جهاد کشاورزی دزفول با اشاره به تولید روزانه ۵۰۰ تن روغن توسط ۲ کارخانه، ۱۰ درصد نیاز کشور به روغن را تامین می‌کند.

 

🔹بهروز قمرزاده روز دوشنبه بیان کرد: مدیریت جهاد کشاورزی دزفول به عنوان نماینده سازمان جهاد کشاورزی نظارت بر تولید و توزیع اقلام ضروری را برعهده دارد که در این راستا، ۹ گروه روستایی و چند گروه شهری بر فروشگاه‌ها، عمده فروشی‌ها، برنج کوبی‌ها و کشتارگاه‌ها نظارت می کنند.

 

🔹وی افزود: کارخانه‌های تولید روغن دزفول ۱۰ درصد روغن موردنیاز کشور را تولید و به شهرها و استان‌های متقاضی ارسال می‌کنند.

 

🔹مدیر جهاد کشاورزی دزفول با بیان اینکه نظارت بر نحوه حمل روغن به سایر نقاط کشور در حال انجام است، گفت: میزان تقاضای روغن به علت خرید هیجانی شهروندان افزایش یافته است ولی مردم باید بدانند هیچ مشکلی در تامین روغن وجود ندارد و روزانه روغن موردنیاز در دسترس قرار می‌گیرد.

 

🔹قمرزاده با بیان اینکه نیازی به انبارکردن اقلام ضروری خانوار نیست، خاطرنشان کرد: ذخیره ماده خام تولید روغن در دزفول فراهم بوده و تولید به صورت مستمر در حال انجام است.

 

🔹وی درخصوص بازار برنج نیز گفت: در حال حاضر، یکهزار و ۵۰۰ تن برنج خارجی در عمده‌فروشی‌های دزفول موجود است و در روزهای آینده نیز یکهزار تن برنج خارجی توسط یکی از فروشگاه‌های بزرگ خریداری می‌شود و مشکلی در این خصوص وجود نخواهد بود.

 

🔹مدیر جهاد کشاورزی دزفول افزود: براساس اقدامات انجام شده، چند واحد برنج کوبی برنج محلی دزفول را با قیمت پایین تر از نرخ عرضه خواهند کرد./ایرنا

اخبار مرتبط