پایگاه خبری تحلیلی دزمهراب

دومین همایش شعر و پژوهش فاطمی در دزفول برگزار شد

به همت مؤسسه فرهنگی هنری فرهنگ عاشورای شهرستان دزفول، دومین همایش شعر و پژوهش فاطمی صبح روز جمعه ۲۳/۱/۹۲ همچون سال گذشته، در مرکز فرهنگی دفاع مقدس دزفول برگزار گردید.
این مراسم با قرائت آیاتی از کلام‌الله مجید با صوت زیبای قاری قرآن جناب آقای علی زمانی راد آغاز شد و پس از آن جناب آقای مهندس خاضعی نیا مدیر مؤسسه ضمن عرض خیرمقدم و خوش آمد به شرکت کنندگان، برنامه‌های این همایش را که شامل شعرخوانی، ارائه‌ی پژوهش، سخنرانی و تجلیل از خادم اهل بیت می‌باشد اعلام نمود. سپس مدیر مؤسسه اجرای ادامه‌ی برنامه و دعوت از شاعران جهت شعرخوانی را به آقای عبادی سپردند؛ آقای عبادی سخن خود را با ابیاتی پیرامون شهادت حضرت زهرا(س) آغاز کردند و از آقای ابراهیم نصراللهی دعوت کردند تا آغاز کننده‌ی شعرخوانی در این محفل معنوی باشند.
پس از آقای نصراللهی، آقای موجودی شاعر جوان اهل بیت(ع) شعر خود را برای حضار خواند که با تحسین حضار روبرو شد، سپس جناب آقای بادروج شاعر پیشکسوت دزفولی ابیاتی را خواندند، پس از ایشان دیگر شاعر پیشکسوت دزفولی جناب آقای کاج شعر خود را ارائه دادند.
در ادامه‌ی برنامه، کلیپی جهت معرفی مهمان ویژه برنامه جناب آقای عبدالرحیم سعیدی راد شاعر دزفولی پخش شد و مجری برنامه آقای عبادی، از ایشان دعوت کرد تا در جایگاه حضور پیدا کنند.
آقای سعیدی راد پس از خواندن ابیاتی در رسای بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س)، به بیان خاطره‌ای از حضور خود در مدینه و در بقیع پرداختند. ‌
محقق و پژوهشگر متعهد کشور، جناب آقای محمد رضا سنگری سخنران برنامه بودند که طی سخنانی ضمن انتقاد از پرداخت بیش از حد شاعران به جنبه غم و تراژدی در زندگی حضرت فاطمه(س)، با تذکر احادیث رسیده از پیامبر اعظم (ص) و ائمه اطهار بخصوص امام زمان (عج) در باب شخصیت زهرای مرضیه، ایشان را اُسوه و الگوی تمام افراد و در تمام جهات دانسته و خواستار پرداختن به جنبه‌های حماسی و احساسی و دینی زندگی ایشان در کنار هم شد.
پس از سخنرانی دکتر سنگری نوبت دوم شعرخوانی با شعرخوانی زیبای آقای مرتضی حیدری آل‌کثیر آغاز شد؛ پس از ایشان شاعران دیگر این برنامه، خانم آراسته نیا، آقای میثم خالدیان، آقای جمال پناهی و سرانجام آقای حسین سنگری به شعرخوانی پرداختند.
در قسمت بعدی این برنامه، مدیر مؤسسه، با ارائه‌ی چکیده‌ی هشت پژوهش‌ که از برنامه‌ی سال گذشته تا کنون انجام شده است پرداختند، موضوع این پژوهش‌ها عبارت بودند از:
۱٫ حضرت فاطمه و حضرت زینب بهترین الگوی زنان جهان، پژوهشگر: زهرا خلفی. عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول
۲٫ مروری بر اشعار فاطمه زهرا ، پژوهشگر فاطمه سعیدفر
۳٫ فدک، پژوهشگران مهربان کلیددار – شیما جلدانی
۴٫ لالایی های حضرت زهرا، پژوهشگر حکیمه کلانتری نیا
۵٫ زهرای پیامبر، پژوهشگران مریم عباس نژاد- شیما جلدانی
۶٫ فاطمه همسر نمونه ،پژوهشگر مهناز الفتی
۷٫ فاطمه مادر نمونه، پژوهشگر ندا عشیری
۸٫ فاطمه (س) اولین حامی ولایت ، پژوهشگر حکیمه کلانتری نیا
بخش پایانی این برنامه اختصاص داشت به قدردانی از زحمات جناب آقای عزیز پورصفایی از بنیانگزاران برگزاری مراسم عزای حضرت فاطمه(س) و شام غریبان این بانوی بزرگوار.
دومین همایش شعر و پژوهش فاطمی ساعت ۱۳ به کار خود پایان داد.
مؤسسه فرهنگی هنری فرهنگ عاشور

اخبار مرتبط