پایگاه خبری تحلیلی دزمهراب

رستوران متخلف در دزفول پلمب گردید

دزمهراب: رییس اداره دامپزشکی شهرستان  دزفول  در این رابطه گفت : یک واحد رستوران به دلیل استفاده از مرغ و سنگدان تاریخ مصرف گذشته در طبخ غذا در این شهرستان پلمب گردید.

محسن ورجاوند در رابطه با پلمب این رستوران  افزود: طبق بازرسی انجام شده توسط بازرسان اداره دامپزشکی دزفول در این رستوران از سنگدان مرغ تاریخ مصرف گذشته به جای گوشت قرمز چرخ کرده استفاده می شده است

به گزارش دزمهراب به نقل از ایرنا وی ههمچنین در ادامه  اظهار کرد : در این رستوران علاوه بر استفاده از سنگدان مرغ تاریخ مصرف گذشته به جای گوشت چرخ کرده ، مرغ تاریخ مصرف گذشته نیز به عنوان جوجه کباب طبخ می شد.

رییس اداره دامپزشکی دزفول  همچنین اضافه کرد : به مناسبت ماه مبارک رمضان بازرسی از رستوران ها و تالارهای پذیرایی دزفول تشدید شده است  و با متخلفان برخورد قانونی می گردد

وی همچنین از شهروندان خواسته است  موارد مشکوک در رستوران ها و سالن های غذاخوری را به اداره دامپزشکی اطلاع دهند.

در سالهای اخیر تعداد رستوران ها و سالن های غذاخوری و پذیرایی و نیز واحدهای عرضه غذا در سطح شهرستان دزفول افزایش چشم گیری داشته است.

شهرستان دزفول در شمال خوزستان حدود 500 هزار نفر جمعیت دارد.

اخبار مرتبط