شهردار دزفول، طی حکمی “مهندس رضا سید محمودی” را بعنوان شهردار منطقه3 دزفول منصوب کرد.
به گزارش دزمهراب : طی مراسمی در شهرداری منطقه ۳ که با حضور مهندس کرمی نژاد، شهردار دزفول و کارکنان شهرداری منطقه ۳ برگزار گردید، مهندس “محمدرضاکرمی نژاد” بعنوان شهردار منطقه ۳ دزفول معارفه شد.
در این مراسم شهردار دزفول ضمن معرفی جناب آقای مهندس رضا سید محمودی به عنوان شهردار جدید منطقه، ابراز امیدواری کرد تا ایشان و مجموعه پرسنل بیش از پیش در حل معضلات و مشکلات شهروندان تلاش و کوشش نمایند و به امور شهروندان به بهترین نحو رسیدگی کنند.
وی گفت:بنده اعتقاد دارم که باید مدیر هر مجموعه ای از درون همان مجموعه انتخاب شود که این امر باعث می شود تا تلاش همه برای انجام امور مضاعف گردد و هر شخصی که تلاش بیشتری دارد بداند که می تواند روزی مدیر همان مجموعه شود.
کرمی نژاد همچنین در جمع کارکنان منطقه ۳ وقت شناسی، همدلی و وظیفه شناسی را از مجموعه شهرداری خواستار شد و اظهار کرد: باید با حداکثر توان به خواسته های شهروندان رسیدگی شود.
شهردار دزفول افزود: که صداقت، پاکی، کیفیت و سرعت باید در مجموعه شهرداری حرف اول را بزند و پایه و اساس کارها باشد.
در این مراسم همچنین مهندس کرمی نژاد، با تقدیر از زحمات سرکار خانم مهندس قلمبر دزفولی، شهردار سابق منطقه ۳ گفت: عملکرد، جدیت و پشتکار فراوان ایشان در دوره مدیریتشان بسیار خوب بوده و مورد تقدیر است.
دزفول امروز