پایگاه خبری تحلیلی دزمهراب

معاون امورشعب بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج): کارهای دزفول ازبرنامه های شاخص آموزشی کشور تلقی می شود.

سایت مجد دز مصاحبه ای با معاون امور شعب بیناد فرهنگی حضرت مهدی موعود انجام داده است که در ادامه می خوانید

مجددز: حاج آقای دریس درآستانه نیمه شعبان هستیم با تلاش حضرت عالی و همکاری خوب همکاران شما بحمدالله اجلاس سراسری مدیران و فعالان بنیاد مهدویتی کشور طی دو روز۸ و۹ خرداد در مجتمع فرهنگی یاوران حضرت مهدی در قم برگزار شد. ارزیابی حضرت عالی از برگزاری این اجلاس چیست؟

الحمدالله در این اجلاس دو روزه که برای اولین بار یک گردهمایی این چنینی را داشتیم که هم مدیران سطح استان ها را گرد هم آوردیم و هم مدیران دفاتر شهرستان ها و همچنین مدیران مجموعه های فعال مهدویت مانند: کانون های مهدویت در دانشگاه، کانون های تخصصی مساجد کشور، رسانه ها و برخی از عزیزانی که در این عرصه فعال هستند، را در این دو روزه در خدمتشان بودیم.

از باب اهداف اجلاس الحمدالله ما به تمام اهدافی که برای این اجلاس دو روزه طراحی کرده بودیم، رسیدیم و محقق شد. یکی از اهداف این بود که دوستان دور هم جمع شوند و این خود صله ی دوستان را ایجاد می کند و باعث قوّت قلب می شود. بالاخره دوستان در این دو روز همدیگر را می بینند و از برنامه های هم مطلع می شوند، باعث انتقال تجربیات می شود و این گردش تجربه و جریان افتادن یک حرکت بزرگ در کشور را رقم می زند.

طرح ها و برنامه های مفصلی در کل کشور در حال اجرا است، که تنها راه برای این که همه دوستان در یک جا قرار بگیرند و طرح ها را بشنوند و بعد پیاده سازی کنند، به جز همین همایش های یکی دو روزه به صورت فشرده راه دیگری نیست، البته زیرساخت بسیار خوبی تحت عنوان پورتال جامعه مهدویت، به عنوان یک کلان پروژه در هیئت مدیره ی محترم بنیاد فرهنگی حضرت مهدی سال گذشته به تصویب رسید. تلاش شبانه روزی بنده و همکاران در تیم های مختلف پشتیبانی فنی باعث شد که الحمدالله این کار زودتر از موعد برسد. امروز هم شاهد هستید که تمام مجموعه های فعال مهدویت در پورتال گرد هم آمدند. یک شبکه که بتواند باعث توانمند سازی مجموعه مهدویت و یکپارچگی و هدف گذاری متمرکز برای پیگیری اهداف و رسالت های بنیاد شود. تا بدین جا رضایت نسبی نه مطلق را از عملکرد دوستان داریم، ما امروز یک مسابقه ای را برای فعالیت دوستان شروع کردیم، مطمئناً تمام فعالیت های دوستان با آن شاخص هایی که طراحی و اعلام شد، رصد می شود و در سال آتی که در این اجلاس امیدواریم زنده باشیم و خدمت دوستان برسیم، یقیناً از فعالانی که به شکل ویژه اهداف و رسالت های بنیاد را تعقیب و دنبال کردند، تقدیر ویژه و شایسته ای خواهد شد.

در پایان عرض کنم به توفیق الهی و مدد امام زمان همه دوستانی که در اجلاس شرف حضور داشتند، عملاً به عنوان خادم افتخاری مسجد مقدس جمکران منصوب شدند و نشانی را هم از دست نماینده ی تولیت محترم مسجد مقدس جمکران جناب  حجهالاسلام والمسلمین جناب آقای رحیمیان دریافت کردند و عملاً در کنار کار بنیاد به نمایندگی از مسجد مقدس جمکران در شهرهای خودشان، در نقاطی که حضور دارند، می توانند برنامه های مسجد مقدس جمکران را هم نمایندگی و دنبال کنند، که این باعث خوشحالی همه دوستان شد؛ و برای حقیر هم خیلی باعث شور و شعف و افتخار بود که بنده به عنوان کمترین به نمایندگی از همه ی دوستان به مسجد جمکران معرفی شدم که رابط بنیاد و مسجد باشیم.

مجددز: برای گسترش فرهنگ مهدویت در سراسر کشور، انتظار حضرت عالی از شعب بنیاد در نقاط مختلف کشور چیست؟

 الحمدالله مدیران بسیار شایسته، کارکشته و مطلع داریم. ضمن این که شایستگی دیگری که مدیران ما دارند نسبت به موضوع دغدغه مند هستند. و منتظر نیستند که از مرکز بخش نامه، طرح و برنامه ای بیاید، بلکه خودشان مصداق کامل مدیریت جهادی هستند، با توجه به دغدغه هایی که نسبت به این موضوع دارند و خلأیی که نسبت به این موضوع است، الحمدالله برای مبارزه با فرقه های متعدد مدعیان، با گروه های مخالف و معارض و با انواع و اقسام  آیین های جدید و عرفان های نوظهور و کاذبی که ایجاد شده، این دوستان ما در مناطق خودشان عملیات کاملاً رزمی برای رد تهاجم فرهنگی و برای مقابله با تهاجم فرهنگی انجام می دهند. عملاً خیلی فعالانه، هوشمندانه و مدبّرانه دارند در این عرصه فعالیت می کنند.

برای نمونه همین دفتر دزفول که در استان خوزستان، به همت آقای پورفرج، آقای دکتر حیدری و نماینده معزّز ولی فقیه است. در آن جا یکی از کارشناسان خبره این فن و فارغ التحصیلان مرکز تخصصی مهدویت گماشته شده اند، با توجه به علمی که دارند و بحث های کارشناسی که دنبال کردند، اهداف را تعقیب می کنند، کارهای بسیار خوب و فاخر و برنامه های آموزشی بسیار خوبی در دزفول انجام شده، که از برنامه های شاخص آموزشی کشور هم تلّقی می شود.

در مجموع توقع ما بسط صحیح معارف مهدویت و ترویج هوشمندانه و عالمانه ی فرهنگ مهدویت در اقصی نقاط کشور در عامه مردم است. با توجه به تشنگی مخاطب عام ما و با توجه به نیاز به این که معارف مهدویت به شکل آکادمیک و به شکل به اصطلاح معارفی تزریق شود و این اندیشه ی بزرگ و جهانی که بالاخره قرار است بستری باشد، یعنی جمهوری اسلامی قرار است زمینه سازی برای ظهور دولت عدل مهدوی در اقصی نقاط دنیا باشد. باید با اندیشه جهانی خوب آشنا شویم، باید جهان و منطقه را خوب بشناسیم، حوادثی که در تاریخ جهان اسلام اتفاق می افتد را باید خوب بدانیم که به یک تجزیه و تحلیل مسائل منطقه ای برسیم. الحمدالله شما امروز شاهد بودید که جناب آقای دکتر صفوی یکی از مسائل جهان اسلام را مطرح کرد، کلی از این مسائل داریم که می طلبد جلسات کارشناسی این چنینی داشته باشیم و دوستان مطلع شوند مثلاً نقش جمهوری اسلامی در منطقه چیست؟ دشمنان با همسایگان جمهوری اسلامی چه کارهایی انجام می دهند؟ چرا این کارها را انجام می دهند؟ چه اهدافی را تعقیب می کنند؟ که بتوانیم انشاءالله با مسلح شدن به سلاح علم و ایمان از این اندیشه بسیار ناب و انسان ساز و مکتب ساز پاسداری و حراست کنیم و این اندیشه را بتوانیم به دیگران منتقل کنیم.

مجددز: توصیه آخر حاج آقا دریس به نسل جوان به خصوص قشر عزیز دانش آموز و  قشر فرهیخته دانشجویان در ارتباط و انس بیشتر با حضرت صاحب الزمان(عج) چیست؟

بنده کمتر از این هستم که بخواهم توصیه ای به قشر تحصیلکرده و دانشجو و داشته باشم، ولی از خودم و همه کسانی که پیام شما را به شکل مکتوب دریافت می کنند، خواهشم این است که به نسخه ی شفابخش و وصیت پایانی پیامبر برگردیم. تنها راه نجات از گمراهی ها فقط و فقط پرداختن به این وصیت آرمانی و هویت ساز و مکتب ساز و انسان ساز پیامبر است: «إنّی تارک فیکم الثقلین کتاب الله و عترتی…» و این دو ریسمان الهی از هم جدا نخواهد شد. لذا می بینید که سر حسین بن علی از تنش جدا می شود، ولی از قرآن جدا نمی شود و این پیامی را به ما می رساند که اگر می خواهیم حسینی باشیم، اگر می خواهیم مهدوی باشیم، حتماً باید انس خود و اطلاعات خودمان را نسبت به این دو ریسمان الهی که قرآن و اهل بیت است، را روز به روز افزایش دهیم و به هر آن چه الان داریم بسنده نکنیم، بیشتر بدانیم و همانطور که معروف است و می گویند: همان بدان جا رسید دانش من، که همی دانم که نادانم.

توصیه ام به جوانان این است که مطالعه کنند، حتماً ورزش و تهذیب را در کنار مطالعه در برنامه های خود داشته باشند. تا می توانند در فضای جوانی بر معنوی و نورانیت خود بیفزایند که در دوران میانسالی و پیری خیلی به دردشان می خورند. مطمئناً اگر بخواهند با اخلاص باشند، بی ریا و برای خدا کار کنند که خدا کارهای ما را ببیند و او بزرگ کند و در عین الله قرار بگیریم، طوری کار کنند که برای رضایت خدا باشد.

خواهش می کنم جوانان عزیز در هر جایی که هستند از اهداف و دستاوردهای انقلاب اولاً خوب پاسداری کنند و از حریم ولایت خوب پاسداری کنند و رسالت دوم جوانان مملکت ما این است که بتوانند ضمن پاسداری و حراست از اهداف و دستاوردهای انقلاب، این انقلاب و اهداف و رسالت ها را به نسل بعدی منتقل کنند.

مووعئد

اخبار مرتبط