پایگاه خبری تحلیلی دزمهراب

نامه بسیجیان دانشگاه جندی شاپور به وزیرعلوم/افرادی که شما منصوب نموده ایدجزء مردودین فتنه هستند

از طرف بسیجیان دانشگاه جندی شاپور دزفول نامه ای سرگشاده ارسال شده است که متن آن یه شرح ذیل است:30530_635221768043208258_s

بسمه تعالی

وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری

جناب آقای دکتر فرجی دانا

با عرض سلام و ادب

همانطور که مستحضرید وزارت علوم اگر نگوییم مهمترین، اما به جرات می توان گفت یکی از تاثیرگذارترین وزارت خانه‌هایی است که آینده‌ی کشور با عملکردش گره خورده است. چنانکه امام (ره) فرمودند: «اگر دانشگاه اصلاح شود، مملکت اصلاح می شود» . بدینوسیله بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی جندی شاپور با آرزوی موفقیت برای جنابعالی در عرصه ی جهاد علمی و تسریع در حرکت پر شتاب علمی در این پیچ بزرگ تاریخی و قطع وابستگی علمی ایران اسلامی از غرب و شرق و پاکسازی دانشگاه‌ها از علوم صرفاً ترجمه ای و غیر بومی، چند خطی را از نگرانی‌های خویش با شما مطرح می نماید، امید است موثر بیافتد.

جناب آقای دکتر

یکی از نگرانی های جدی ما دانشجویان بسیجی، انتصابات اخیر شمادر وزارت علوم است.انتصاباتی که فضا را برای حضور دوباره‌ی افرادی فراهم آورده که هم ناتوانی‌شان را در عرصه‌ی مدیریت فضای علمی و دانشگاهی کشور به اثبات رسانده‌اند و هم نقشی جدی در ایجاد التهابات و حاکم ساختن سیاست زدگی بر محیط دانشگاه داشته‌اند. افرادی که هم اکنون  از جانب شما منصوب گشته و مورد تاییدتان قرار گرفته‌اند جزء مردودین فتنه سال ۸۸ محسوب می‌شوند و عملکرد ایشان در آن ایام تلخ بر هیچکس از جمله جنابعالی پوشیده نیست. سوال اینجاست که چگونه چنین افرادی که به راحتی منافع شخصی و حزبی خویش را بر منافع ملی ترجیح داده اند مورد اعتماد شما قرار گرفته‌اند؟! با چنین انتصاباتی چه تضمینی برای احقاق حقوق دانشجویان وجود دارد و چگونه می‌توان انتظار داشت که فضای دانشگاه عرصه تاخت و تاز احزاب سیاسی نشود؟!

آقای وزیر

خودتان بهتر می‌دانید که بزرگترین دستاورد مدیریت سلیقه ای این افراد بر فضای دانشگاه در دوران اصلاحات، دین زدائی و علم زدائی از دانشگاه و کشیده شدن آن به سیاست‌زدگی، مسائل پوچ و غفلت از گفتمان «جهاد علمی» و «جنبش نرم‌افزاری و نهضت تولید علم» و یاس آفرینی و منفی بافی درباره‌ی حرکت عظیم علمی کشور  بود. در همین زمینه امام خامنه‌ای(حفظه الله) می‌فرمایند:«باید همه مراقبت کنند هم استادان هم مدیران هم موثرین و متنفذین در دانشگاه‌ها که فضای دانشگاه به سمت مسائل پوچ حرکت نکند. فضا فضای دنباله گیری مسائل اصلی و اساسی باشد. گفتمان علم و گفتمان پیشرفت علمی و گفتمان پیشرفت عمومی کشور بر دانشگاه‌ها همچنان حاکم باشد. البته این جا هم دشمنانی هستند که مایلند حتی مسائل صنفی در دانشگاه‌ها به سمت مسائل سیاسی و جنجال‌های سیاسی گرایش پیدا کند. از این باید پرهیز کرد. این برای یک دانشگاه افتخار نیست که مسائل اساسی آن تحت الشعاع مسائل کوچک و کم اهمیت و احیاناً تحت تاثیر جریان‌های سیاسی واقع شود. فضای دانشگاه باید یک فضایی باشد که در آنجا علم و عالم بتواند زیست مناسب خودش را داشته باشد.»(۱۵/۵/۱۳۹۲)

صد البته فضای ترسیمی مقام معظم رهبری از جو علمی حاکم بر دانشگاه‌ها بدین معنا نیست که دانشجو مطالبه‌گر و پیگیر مسائل سیاسی نباشد، نه بلکه نباید پیاده نظام اهداف سیاسی باشد. شاهد ما بر این مدعا نیز بیانات ایشان در دیدارجمعی از دانش‌آموزان و دانشجویان در تاریخ ۱۲/۸/۱۳۷۲است: «خدا لعنت کند آن دست‌هایی را که تلاش کرده‌اند و می‌کنند که قشر جوان و دانشگاه ما را غیر سیاسی کنند. کشوری که جوانانش سیاسی نباشند، اصلاً توی باغ مسائل سیاسی نیستند، مسائل سیاسی دنیا را نمی‌فهمند، جریان‌های سیاسی دنیا را نمی‌فهمند و تحلیل درست ندارند. مگر چنین کشوری می‌تواند بر دوش مردم، حکومت و حرکت و مبارزه و جهاد کند!؟ بله؛ اگر حکومت استبدادی باشد، می‌شود.»

آقای فرجی دانا

پس از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، به واسطه‌ی فضایی که ایجاد شد عده ای به خود اجازه داده و می‌دهند که از این فضا سوء استفاده کرده و مطامع حزبی خویش را به جای منافع ملی در پیش بگیرند. همین روند مذکور از جانب آن ها سبب شده است تا عده‌ای دل به بازگشت به محیط اسلامی و پاک و آرام دانشگاه‌ها ببندند که کارنامه ی فکری شان در تضادی آشکار با ابتدایی‌ترین مبانی دینی و اعتقادی و نیز با انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی، است. همان کسانی که در تنگناهای حساس و تاریخی این مرز و بوم خاصه در فتنه ی امریکایی – صهیونیستی ۸۸ بر برگ برگ عملکردشان مهر مردودی خورده شد،امروزه سودای بازگشت به دانشگاهی را در ذهن می‌پرورانند که حرکت پرشتاب علمی‌اش که ناشی از فضایی آرام و به دور از سیاسی بازی و برخورد‌های حزبی و سلیقه‌ای است، به رشدی چشمگیر رسیده است. حال باید این سوال را پرسید که آیا با حضور این چنین افرادی با این سبقه‌ی تاریخی که بیان شد باید انتظاری جز این داشت که این افراد فضای دانشگاه را به سمت و سوی کشاکش‌ها و منازعات سیاسی بکشانند و این حرکت عظیم و پر شتاب علمی را منحرف کرده و رو به افول و کندی ببرند؟ آیا بهتر نیست جو آرام دانشگاه‌ها به واسطه‌ی رشد و شتاب علمی‌ای که امروزه شاهد آن هستیم به عرصه‌ای برای تعالی و تکامل علمی دانشجویان و کشور بدل شود به جای اینکه عرصه ای برای منازعات و عقده گشایی های چندین و چند ساله‌ی افراطیون باشد؟!

آقای دکتر

باتوجه به فضای جدید ایجاد شده،بعضی از تشکل‌های دانشجویی در دانشگاه های سراسر کشور با سیاه نمایی های مغرضانه و خلاف واقع و نشر اکاذیب سعی در این دارند تا پیشرفت های کشور را در همه‌ی حوزه‌ها و به طور خاص عرصه علم و جهاد علمی زیر سوال برده و انکار کنند. این دانشجو نماهای افراطی که حیات سیاسی خویش را در بر هم زدن فضای آرام دانشگاه می بینند، از هر حربه‌ای برای ایجاد التهاب در دانشگاه استفاده می کنند.از سیاه نمایی فضای دانشگاه ها گرفته تا ناکارآمد جلوه دادن فعالیت‌های مدیران و مسئولین دانشگاه‌ها. نمونه ی بارز و مشهود این گونه سیاه نمایی‌ها را نیز می توان در رقابت‌های انتخاباتیدر یازدهمین دوره‌ی انتخابات ریاست جمهوری ملاحظه کرد.رفتاری که از جانب این گروه‌ها مشاهده شد، چیزی جز ترجمان سیاست های مخرب عده‌ای معلوم الحال در تخریب اشخاص خدوم انقلاب، رئیس جمهور قانونی کشور و نیز برجستگان نهضت عظیم انقلاب اسلامی، نبوده است. حال آن که انتظار می‌رفت همه‌ی اقشار و گروه‌های سیاسی فعال در دانشگاه در جهت تحقق منویات رهبری مبنی بر حفظ وحدت و ایجاد فضای شور و نشاط در جامعه، گام بردارند .

جناب آقای وزیر

هنوز یادمان نرفته است که در نشریات زرد در دوره‌ی اصلاحات چگونه به بهانه‌ی آزادی بیان تحت لوای جامعه‌ی مدنی و اندیشه‌های فمینیستی و… پنبه‌ی دین و اعتقادات دینی را می‌زدند. به گونه‌ای که حتی کار به توهین به مقدسات نیز کشیده شد تا جایی که حتی مقدس‌ترین نمود‌های دین را خرافه پنداشتند. امروزه نیز عده‌ای تحت لوای همین تشکل‌ها برآن شده اند تا اقدام به بازگشت فضایی در جامعه‌ی دانشگاهی کشور کنند که همان روند نشریات زرد در به سخره گرفتن اعتقادات دینی بود. این تشکل‌ها به دنبال آن هستند تا علاوه بر حاشیه رانی‌های سیاسی و ایجاد منازعات و جدال‌ها، اعتقادات و مقدسات را نیز مورد هجوم قرار دهند و پایه‌های اعتقادی دانشجویان را تضعیف کنند.  اما مطمئن باشید که تا اسلام هست مبارزه هم هست. مطئن باشید که ما بسیجیان یعنی فرزندان این انقلاب و امام و رهبری معظم، هرگز نخواهیم گذاشت که به اعتقادات و مقدسات توهین شود. مطئن باشید که اگر در مقابل ذره ای از دینمان بایستند در مقابل تمام دنیایشان خواهیم ایستاد.

وزیر محترم علوم

اولین روز‌های بر سر کار آمدن دولت تدبیر و امید مصادف بود با وضع تحریمی جدید با عنوان «تحریم علمی» . تحریمی که در آن به علم‌مان هم اجازه‌ی عرض اندام در دنیا را نمی‌دادند. وضع این تحریم حاکی از واهمه‌ای بود که نشان از رشد پر شتاب علمی این مرز و بوم می‌داد و در ذهن نکته‌ای را می‌پروراند که از این پس باید بیش از پیش به ظرفیت نیروهای جوان و دانشمندان همین خاک گرانمایه و عزیز اطمینان و تکیه کرد. بدان معنی که باید امید را از سمت و سوی خارج از مرز‌ها به درون همین مرز پر گهر معطوف کرد.

اهمیت این دیدگاه و توجه به توان نیروی جوان این کشور به خوبی در مطالبات رهبر معظم انقلاب امام خامنه‌ای (حفظه الله) خاصه در این چند ماه اخیر، بارز و مشهود است و این تاکید بدان جا رسیده است که ایشان این دهه را دهه‌ی عدالت و پیشرفت نامیده‌اند و به طور حتم پیشرفت در سایر زمینه ها، نیازمند پیشرفت در حوزه‌ی علم و فناوری است. زیرا استقلال یک کشور زمانی محقق می‌شود که بتواند چشم امید از خارج از مرز‌ها بپوشد و دل به توان داخلی خویش ببندد و نیاز خویش از بیگانه را در درون کشور تامین کند‌. ایشان برای اینکه فضای کنونی ادامه یافته و به شکوفایی و تعالی بیشتر سوق داده شود فضایی را برای دانشگاه و جامعه‌ی علمی  و دانشگاهی کشور ترسیم کرده اند. فضایی که تا کنون بر دانشگاه ها و محافل علمی حاکم بوده و منجر به همین رشد و تعالی شده است. فضایی آرام  و به دور از سیاست زدگی و سیاسی بازی‌های جناح‌های سیاسی و نیز به دور از منازعات و کشاکش‌های سیاسی‌ای که نتیجه ای جز ملتهب کردن فضای دانشگاه‌ها و نیز به رکود کشاندن این حرکت عظیم علمی ‌ندارد.

جناب آقایوزیر

ما بسیجیان از آنرو که دغدغه اسلام و انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی را داریم به تبعیت از معمار کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) و مقتدای خویش امام خامنه‌ای(حفظه الله) صحنه را خالی نکرده و تا آخرین قطره خون در میدان می‌مانیم و در نبرد حق علیه باطل از کیان و شرف جمهوری اسلامی دفاع خواهیم کرد.همانطور که بعضی افراد در سال۸۸ قصد صدمه زدن به این نظام را داشتند و آنزمان نیز مقابلشان ایستادیم بدانند که مصمم‌تر و قدرتمند‌تر از گذشته مقابل خط سازش و انحراف آنها خواهیم ایستاد.هرگز نخواهیم گذاشت آنهایی که اصل اساسی نظام یعنی اصل ولایت مطلقه فقیه را انکار کردند دوباره بر سر کار بیایندو همان‌ها بدانند که خط قرمز ما شرع مقدس اسلام ناب محمدی (ص) و استمرار حقیقی حرکت انبیا و اولیا الهی یعنی ولایت مطلقه فقیه می‌باشد. زنهار که اجازه نخواهیم داد کسانی که در سال ۸۸ با هتک حرمت عاشورای حسینی، این سرچشمه ی هدایت بشریت ، به مقدسات و اعتقادات توهین کردند مجالی برای عرض اندام دوباره بیابند. دشمنان این نظام و این انقلاب بدانند که تا اسلام هست لحظه‌ای صحنه را ترک نخواهیم کرد.

والعاقبه للمتقین…

 رونوشت به:

سازمان بسیج دانشجویی کشور

سازمان بسیج دانشجویی استان خوزستان

حراست دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول

نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول

دزفول امروز

اخبار مرتبط