دز مهراب : 27 آذر ماه یادآور فعالیت های به یاد ماندنی شهید دکتر مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه است. به همین مناسبت و برای اولین بار در سطح شهرستان دزفول همایشی با این عنوان و به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول برگزار گردید. حضرت حجت الاسلام والمسلمین قاضی زاده دزفولی ، تعامل بیش از پبش دو قطب آموزشی حوزه و دانشگاه را از مسئولین خواستار شد وی در ادامه با طرح بعضی شبهات موجود در جوامع دانشگاهی و به اصطلاح روشنفکر را مشکل اساسی امروز دانشگاه ها دانستند. امام جمعه شهرستان دزفول افزودند: مهمترین این شبهات جدایی دین از سیاست و بحث اسلام منهای روحانیت است که هردوی این مباحث از منابع سکولاریسم ریشه می گیرند زیرا که در این صورت چیزی از اسلام باقی نمی ماند. نماینده ولی فقیه در شهرستان دزفول در گوشه ای دیگر از سخنان خود جهاد علمی آغاز شده در کشور را اصلی ترین مبحثی دانست که میتوان بر گرد آن حوزه و دانشگاه را دور هم جمع کرد.
در قسمت دیگری از برنامه پیام دکتر میرزاده ریاست داشگاه آزاد اسلامی به مناسبت این روزقرائت گردید.
درادامه دکتر عطارزاده معاون اموزشی واحد دزفول ضمن معرفی سیکل آموزشی کشور و مراجع قانون گذار در امر آموزش به ارائه گزارشی کوتاه از مجموعه اقدامات آموزشی انجام گرفته در دانشگاه پرداختند،عطار زاده راه اندازی اولین مرکز تحقیقات حوزه و دانشگاه را در راستای وحدت و همگرایی این دو نهاد را پیشنهاد دادند و همچنین برگزاری جلساتی در قالب تقویم 3 ماهه برای این جلسات را برای این امر از جمله اقدامات راهگشا برشمردند.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر مهراب صادق نیا در ادامه به سخنرانی در باره تمدن نوین اسلامی پرداختند. ایشان با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر تشکیل و به ثمر نشستن تمدن اسلامی افزودند: در ایده های سکولاریسمی مبنای تمام امور را بر انسان می گزارند و تمام کارها را از خدا، جدا می دانند و به طور کلی خدا و اخلاق و تمام فضایل را منکر میشوند در صورتی که در دیدگاه اسلامی همه چیز را معطوف به قدرت خدا می دانند. ایشان در ادامه نتیجه ی علوم غربی را قفسی آهنی دانست که به دور انسان بریده از خدا کشیده شده است.عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب علوم انسانی موجود در دانشگاه ها که برپایه دیدگاه های غربی بنا گذاشته شده است را نیز سکولاری و مایه جدایی انسان از خدا دانست و نقش حوزه را پرورش فکری، اخلاقی و ایمانی افراد حاظر در تمدن اسلامی دانست و افزود: منظور ما از تربیت یافتگان اختصاصا روحانیون نیستند بلکه پزشک، معلم، مهندس و یا هرکس دیگر در تمدن نوین اسلامی میتواند عضوی ارزشمند در این عرصه باشد و نقشی مهم را ایفا نماید.
آخرین سخنران اولین نشست وحدت حوزه و دانشگاه مهندس رضادوست ریاست واحد بودند که ایشان ضمن اشاره و تاکید بر سخنان حجت الاسلام والمسلمین صادق نیا از بیماری فضای دانشگاهی ابراز نگرانی کردند و افزودند: تا زمانی که علوم سکولاری را در دانشگاه ها تدریس میکنیم تنها یک راه در جهت تربیت و رسیدن به تعالی و نیل به تمدن اسلامی باقی می ماند و آن حرکت در مسیر دین، روحانیت و خاصه ولایت مطلقه فقیه است که مایه نجات انسان خواهد بود. وی در قسمت دیگر از صحبت های خود به این نکته اشاره کردند که نظام آموزش عالی کشور برای پاسخگویی به نیاز دینی مردم طراحی نشده است و همین امر لزوم وحدت میان حوزه و دانشگاه را بر همگان آشکار مینماید.
کد خبر:115