پایگاه خبری تحلیلی دزمهراب

کاندیداهای دزفول بیش از رای دهندگان!

میلاد گل داری – دزمهراب

هرچه به موعد ثبت نام برای دوره دهم انتخابات مجلس نزدیک تر می شویم، تعداد افرادی که از حوزه انتخابیه دزفول اعلام کاندیداتوری می کنند نیز بیشتر می شود. مساله ای که سردرگمی شهروندان را برای رای دادن به همراه داشته و در بین برخی فعالان و اهالی رسانه نیز به یک طنز تبدیل شده است که شاید تا روز ثبت نام آن ها هم احساس تکلیف کرده و کاندیدا شوند و یا اینکه تعداد کاندیداها ممکن است از رای دهندگان بیشتر شود!

وجه مشترکی که تقریبا در صحبت تمامی این افراد به چشم می خورد این است که بنا بر احساس تکلیفی که کرده اند وارد گود انتخابات شده و تا آخر نیز در صحنه خواهند ماند و به نفع هیچ کس کنار نخواهند رفت!

بدیهی است که این انتخابات با انتخابات شوراها تفاوت دارد و در حوزه انتخابیه دزفول نیز تنها یک نفر است که به بهارستان خواهد رفت.

افراد اعلام حضور کرده اجمالا به 4 گروه تقسیم می شوند: گروه اول افرادی هستند که در دوره قبل صلاحیتشان مورد تائید شورای نگهبان قرار نگرفته و حالا دوباره قصد دارند تا شانس خود را امتحان کنند؛ گروه دوم افرادی هستند که در دوره گذشته رای نیاورده اند و دوباره قصد دارند تا خود را در مقابل رای مردم قرار دهند؛ گروه سوم افرادی هستند که در انتخابات شوراها نیز یا با مشکل صلاحیت مواجه شده اند و یا نتوانسته اند از مردم رای اعتماد بگیرند و حالا پای به میدانی بسیار بزرگتر نهاده اند و گروه چهارم افرادی هستند که بنابر گفته خود مستقل به میدان آمده و بسیاری از آن ها همانند آنچه در دوره قبل اتفاق افتاد، چشم انتظار تلفیق عوامل انسانی و طبیعی برای بهارستانی شدن هستند!

البته این 4 گروه در مقابل خود نیز وزنه سنگینی چون نماینده فعلی دزفول را می بینند که با کوله باری تجربه از 4 سال مدت خدمت خود، بی تمایلی به 8 ساله شدن دوره اش نشان نمی دهد.

اما آنچه مردم دزفول قطعا به دنبال آن نیستند، تنش های سیاسی است. این شهرستان هنوز در برخی زمینه ها آثار جنگ را به خود می بیند. وضعیت موجود در بسیاری از حوزه ها شایسته مردم مقاوم و شهیدپرور این شهرستان نیست و دزفول همواره در مقاطع زیادی، از سو مدیریت ها ضربه خورده است.

هیچ صنعت بزرگی تا به حال در دزفول راه اندازی نشده و در صنایع کوچک نیز صنایع بسیار کم و محدود هستند و هیچ شرکت و کارخانه ای نبوده که بتواند انبوهی از جوانان بومی دزفول را بر سر کار ببرد تا دغدغه ای از آن ها حل شود. در سوی دیگر قصه اما تا گوش ها شنیده، وعده و شعار بوده است. وعده هایی که بیشترشان هیچگاه جامه عمل بر تَن ندیدند.

مردم این شهر در این دوره بیش از هر چیزی دیگر، به دنبال فردی هستند که اهل بازی های سیاسی و باندبازی نباشد، اهل شعار نباشد، چوه حقیقتا خسته شده اند. آن ها می خواهند به کاندیدایی اعتماد کنند که فقط و فقط به فکر توسعه و آبادانی دزفول در تمامی زمینه ها باشد و بتواند در راستای حل معضل اساسی بیکاری، گام هایی موثر بردارد. بتواند با ارتباطی کارا، در زمینه جذب اعتبارات و امکاناتی هر چه شایسته تر برای این شهرستان، از مسئولان استانی و کشوری موفق ظاهر شود.

انتظار می رود تا کاندیداها ابتدا این دغدغه ها را مورد توجه جدی خود قرار داده و سپس اعلام برنامه کنند و وعده هایی ندهند که یا نامربوط با کار نمایندگی است یا عملی کردنشان از عهده آن ها خارج است؛ تا بدین گونه هم مردم بتوانند به آن که از بقیه شایسته تر است اعتماد کنند.

از این نکته نیز نباید غافل شد که در دوران پساتحریم، نماینده هایی موفق خواهند بود که بتوانند از شرایط مثبت به وجود آمده به نفع توسعه اقتصادی کشور و رفاه هر چه بهتر مردم بهره ببرند و صد البته نباید به گونه ای عمل کنند تا راه برای نفوذ بیگانگان و دشمنان این نظام و مردم هموار شود. نمایندگان دوره آتی مجلس باید بیش از هر مقطع و دوره دیگری، همواره دل در گِرو انقلاب داشته و خالصانه مطیع رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب از جمله در رابطه با برجام باشند.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط