پایگاه خبری تحلیلی دزمهراب

۶ مرکز خدمات جامع سلامت در روزهای تعطیل نوروز آماده ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به شهروندان و گردشگران است

🔴⚡۶ مرکز خدمات جامع سلامت در روزهای تعطیل نوروز آماده ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به شهروندان و گردشگران است

🔹رییس مرکز بهداشت دزفول گفت: به منظور دسترسی شهروندان و گردشگران به مراقبت های بهداشتی و درمانی، ۶ مرکز خدمات جامع سلامت در روزهای تعطیل نوروز فعال و پذیرای شهروندان و گردشگران خواهند بود.

🔹غلامرضا زادمهر افزود: مراکز خدمات جامع سلامت خیبر، سردشت، باغچه بان به صورت شبانه روزی در سه شیفت فعال بوده و مراکز خدمات جامع سلامت حمزه سردشت (به منظور ارائه خدمات درمانی) و مرکز شهید بادروج (برای ارائه مراقبت های بهداشتی واقع در خیابان روستا رو به روی درمانگاه امام علی علیه السلام) در شیفت صبح از ساعت ۸ الی ۱۳:۳۰ و همچنین مرکز خدمات جامع سلامت طالقانی (میانرود) در شیفت شب خدمات درمانی را ارائه خواهند کرد.

🔹وی اظهارکرد: کشیک واحد بیماری های واگیردار (شماره تماس ۴۲۲۳۰۰۸۰)، تیم‌های واکنش سریع، آزمایشگاه سل، سالک، مالاریا و التور (وبا) نیز در این ایام آماده اقدام به موقع در برابر طغیان های بیماری ها هستند.

🔹وی ادامه داد: تیم های بازرسی بهداشت محیط نیز بر فعالیت اماکن عمومی و تفریحی، رستوران ها و اصناف در دو شیفت نظارت دارند.

🔹رییس مرکز بهداشت دزفول خاطرنشان کرد:تدابیر لازم در مرکز درمان هاری واقع در بخش اورژانش بیمارستان بزرگ دزفول برای ارائه خدمات مراقبتی و واکسیناسیون برای موارد حیوان گزیده اندیشیده شده است. گفتنی است تیم های مدیریتی در نوروز ۱۴۰۴ نیز بر روند خدمات دهی در مراکز یاد شده نظارت خواهند داشت.

🔹مرکز غربالگری هیپوتیروئیدی نوزادان به صورت کشیک در روزهای ۲۹ اسفند، ۲ و ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ دایر و آماده خدمت رسانی است./ایرنا

اخبار مرتبط