پایگاه خبری تحلیلی دزمهراب

طرح ضیافت غدیر با طبخ ۳۴ هزار پرس غذای نذری در دزفول اجرا شد

همزمان با عید سعید غدیرخم، هیئت‌های مذهبی دزفول با مشارکت مردم شهرستان ۳۴ هزار پرس غذا در قالب طرح ضیافت غدیر طبخ و توزیع کردند.

به گزارش دزمهراب،  به مناسبت عید غدیرخم در اقدامی خداپسندانه طبخ بزرگترین نذری این شهر با همت دست‌اندرکاران هیئات مذهبی دزفول آغاز شد.

در این طرح خداپسندانه با کمک مردم و جمع آوری نذورات مردمی و دوستداران اهل‌البیت(ع) 34 هزار پرس غذا پخت و توزیع شد.

این تعداد غذای نذری تحت شرایط بهداشتی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی بین خانواده‌های نیازمند و آسیب دیده از کرونا توزیع شد.


اخبار مرتبط